Hétköznapra keresek hölgyet heteró
kapcsolatra, párt vagy baráti
társaságot ahol bi aktívként szerepet
vállalnék
kapcsolatra, párt vagy baráti
társaságot ahol bi aktívként szerepet
vállalnék
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Erotikát kedvelő hölgyet párt keresek Veszprém és környékéről.Erősen telt hölgyel is ismerkednék.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Kortól és testalkattól függetlenül keresek párokat Debrecenből (vagy a környékéről), akik szeretik (vagy szeretnék kipróbálni) a szexet plusz 1 pasival.

veszprémi telt hölgyet keresek....40 éves átlagos pasi.párhoz is beszálnék a hölgy örömére...leveleket az üzenetekbe várom köszi

szolnok mi. vagy békés mi. 40 es nők irjanak ponty5@citromail.hu
Sziasztok!Nyíregyházán keresnék pasit 40éves korig,a párommal kipróbálnánk a 3as szexet.Kizárólag a hölgy örömére.Hellyel rendelkezők jelentkezzenek!Hely mindenképp kellene!!!!!!. És akik szeretik a duci nőket.Duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg. Bemutatkozo üzit várunk.pistike74@indamail.hu
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Szép jó napot minden Goldengate lakóknak! Szeretnék csatlakozni Lányokhoz, Hölgyekhez, vagy Párokhoz, csak a Hölgy-Hölgyek örömére természetesen! A szex minden formáját szeretem és imádok pinát nyalni hosszasan, amíg a Hölgy el nem élvez vagy azt nem mondja hogy elég lesz! Szeretem még a szexházibulikat és a gang bang partikat! Ha valaki tud ilyen bulikról az nyugodtan szólhat nekem is, mert szívesen csatlakozom! Írjatok belső üzenetet vagy e-mail címet és már indulok is hozzátok! Szép napot mindenkinek sziasztok!

növel párral ismerkednék
lánnyal párral ismerkednénk
Üdv!
Képeket cserélnénk. Írjátok meg,hogy arccal vagy anélkül. Várjuk kezdeményezéseteket. Ha külditek a képeket azonnal küldjük a mieinket.
Mail:joy29@freemail.hu
Képeket cserélnénk. Írjátok meg,hogy arccal vagy anélkül. Várjuk kezdeményezéseteket. Ha külditek a képeket azonnal küldjük a mieinket.
Mail:joy29@freemail.hu
válaszolsz is?:P
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 02. péntek 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 02. péntek 17:42
Törölt felhasználó (864230)

Duci lányok, pasik nekem is írhatnak...legyél budapesti!

SZERDÁN szeretnék egy kedves nővel találkozni Pesten, akit nagyon megpuszilgatnék....ha engedné...
nem baj ha nem vagy független...Sőt!
belső levelet szeretnék kérni...

belső levelet szeretnék kérni...

Szia! Pest megyei vagyok, nagy baj?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 02. péntek 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 02. péntek 17:42
Törölt felhasználó (864230)

Kortól és testalkattól függetlenül keresek párokat Debrecenből (vagy a környékéről), akik szeretik (vagy szeretnék kipróbálni) a szexet plusz 1 pasival

Duci lányokkal ismerkednék elsősorban Budapesten.
Ducika holgy tagu parral ismerkednék! Ahol a holgy szereti ha ketten kényeztetik! Hely kellene utazni tudok!jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok.
Ma estére keresünk ápolt, igényes párt, akik eljönnének hozzánk egy 4es gabalyodásra
Írjatok üzenetet, ott meg beszélünk minden részletet.
Ma estére keresünk ápolt, igényes párt, akik eljönnének hozzánk egy 4es gabalyodásra

Kortól és testalkattól függetlenül keresek párokat Debrecenből (vagy a környékéről), akik szeretik (vagy szeretnék kipróbálni) a szexet plusz 1 pasival.