Keresek bevallalos csajt aki kezzel kielegitene, vagy esetleg szajjal!!! ********e**** CSAK BP, NAGY MELL ELONY de nem fontos ha nincs, KOR ALKAT MIND1, ha erdekel irj
miskolcon keresek hölgyet aki vágyik nyalásra és szeretkezésre szélhámosok kiméljenek
duc növel párral ismerkednénk
Csók Hölgyeim! BP-i Hölgy albérlője és kandurja lennék! Várom jelentkezést Tony!
Sziasztok!
Fejér megyei 33 éves srác vagyok,kortól függetlenül keresek,ápolt molett lányokat,hölgyeket,asszonyokat!Idősebb korosztály előnyben!mexxx4@citromail.hu
Fejér megyei 33 éves srác vagyok,kortól függetlenül keresek,ápolt molett lányokat,hölgyeket,asszonyokat!Idősebb korosztály előnyben!mexxx4@citromail.hu
Sziasztok! Duci vagy akár extra molett hölgyet és párt keresek.Pest-Cegléd vonalon.csók
56 éves, talán elfogadható megjelenésű és alkatú, személyes higiéniára sokat adó, egyetemet végzett férfi vagyok. Nem alkalmi szexpartnert és nem feleséget keresek, csupán egy olyan játszmáktól, praktikáktól és anyagiaktól mentes kapcsolatra vágyom, melynek egyetlen célja, hogy egymásnak testi-lelki örömet szerezzünk. Elsősorban Veszprém vagy Fejér megyei, 55-65 éves hölgy vagy párlevelét várom.
Békéscsaba-Szarvas környékéről keresnénk 45 fölötti párokat egymás elötti és parcserés szexre.Mi együtt élö par vagyunk.ide is írhattok:annuska50@gmail.com.csak normalis bemutatkozo üzenetet irjatok.
lánnyal párral ismerkednénk estleg 40feletti ffi
Én csak a telt vagy extra telt NÖT imadom kényeztetni!! Ez nem azt jelenti minden magát teltnek,molettnek mondó nö tetszik! Csak a széles csipöjü,hatalmas RINGO fenekü,vastag combú a szívem csücske!! Tehát a körte alkatu! Ilyen küldene EGESZALAKOS mms-t? Minnél előbb tali és élvezni fog folyamatosan! mivel sok itt a kamu ezért kell az mms!! 30/4171752
Szép jó napot mindenkinek! Keresek Debrecenben bevállalós és mindenre nyitott Lányokat, Hölgyeket, Párokat, akikkel el mehetnék szexházibuliba vagy swingerbuliba, közös szórakozásokra! Én május11-ére megyek szexházibuliba Debrecenbe, azért is keresgélek most! Nagyon barátságos Pasas vagyok! Ha netalán valakinek az érdeklődését felkeltettem akkor nagyon szívesen írjon rám és megbeszéljük a részleteket! További szép napot sziasztok!

Szia!
Napközben Budapesten a kocsimba játszadozom a cerkámmal !
Kíváncsi csajok kukkolhatnak , vagy esetleg csatlakozhatnak !
Napközben Budapesten a kocsimba játszadozom a cerkámmal !
Kíváncsi csajok kukkolhatnak , vagy esetleg csatlakozhatnak !
Nudizáshoz partnert keresek egy ápolt, sármos férfi személyében! Ne itt, levelet írjon az, aki magára ismer.
Szia. Képet kérsz úgy hogy neked nincs?!! Itt nagyon sok a kamu!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 24. szerda 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 24. szerda 19:03
Törölt felhasználó (800286)

Olyan fiatalemberrel vagy párral ismerkednék akik kedvelik a duci nöket! Várom a jelentkezöket egy rovid bemutatkozo képet melléklö levelben! hopipoke@citromail.hu
telt lánnyal mackós párral ffi ismerkednénk
Hölgyet és párt keresek.Duci vagy erősen telt is lehetsz nem gond.puszi
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P :zayrom@freemail.hu (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P) van skypom is de azt csk privibe
Keresek egy bevállalos csajt (kor.alkat nem erdekes) aki kezzel konnyitene rajtam valahol
de benne vagyok kozos masztiban, egymas elottiben, vagy hogy csak en csinalom neki, hasznalj nyugodtan
ez lenne az elso ilyen masztis tortenetem

Sziasztok!
Fejér megyei 33 éves srác vagyok,kortól függetlenül keresek,ápolt Telt lányokat,hölgyeket,elhanyagolt asszonyokat!Idősebb korosztály előnyben!mexxx4@citromail.hu
Fejér megyei 33 éves srác vagyok,kortól függetlenül keresek,ápolt Telt lányokat,hölgyeket,elhanyagolt asszonyokat!Idősebb korosztály előnyben!mexxx4@citromail.hu
Keresek egy bevállalos csajt (kor.alkat nem erdekes) aki kezzel konnyitene rajtam valahol
de benne vagyok kozos masztiban, egymas elottiben, vagy hogy csak en csinalom neki, hasznalj nyugodtan
ez lenne az elso ilyen masztis tortenetem