sziasztok! házaspár hölgy tagjaként ( 51 vagyok) csatlakoznék párokhoz mindenki örömére
illetőleg hölgyet keresnék a férjem meglepésére harmadiknak
privátban lehet jelentkezni illetve fényképes bemutatkozással a qwertzui7777@gmail.com címre.

Sziasztok! Borsodi molett pár vagyunk,bi ffi és bi ffi tagú párokkal ismerkednénk.Fogadni nem tudunk. Borsod és környező megyéi előny.
somogy megyei hölgyet keresek titkos kapcsra.
Sziasztok Lányok!!! Akinek lenne kedve camozni, találkozni egy olyan sráccal, aki bármire kaható( tabuk nélkül) akkor vegyetek fel Skyp-ra! childboy871
Bátran!!!!
Bátran!!!!
sziasztok 40 pasi vagyok párhoz csatlakoznék vagy növel ismerkednék
párral férfivel ismerkednénk
hali, duci , vagy molett szegedi hőlgyet keresek. irj bátran várom??
éppen ezért kell egy EMAIL CÍM!
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 03. hétfő 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 03. hétfő 19:23

Törölt felhasználó (866946)

Éppen ezért kell az EGESZALAKOS kép!!
Éppen ezért kell az EGESZALAKOS kép!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 26. vasárnap 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 26. vasárnap 15:42
Törölt felhasználó (875706)

ha a körte alkat azt jelenti, hogy a ringó csípő, nagy fenék és vaskos combok vékony derékkal és maroknyi cicikkel párosulnak, akkor valóban nem engem keresel. Az alma típus hasas és fent is húsos, nem csak alul, bár a széles csípő, nagy kerek popó és vaskos combok adottak.

Sziasztok!
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett.
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett.
Sziasztok ma swinger bulit rendezek heves megyében.lányok,párok jelentkezését várom belső üzenetben!
18 éves srác keres lányt/lányokat, esetleg (nem bi) párokat, akik tudnának helyet is biztosítani egy alkalomra, vagy többszöri légyottra Szegeden és környékén. Sprickolós lányok előnyben
Szivesen eljátszadoznék egy lánnyal/lányokkal Szegeden, vagy környékén, lehetőleg olyannal, aki tud helyet biztosítani.
18 éves srác vagyok
18 éves srác vagyok
szia én nagyon szeretem a finom husis falatokat puszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 26. vasárnap 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)

ha a körte alkat azt jelenti, hogy a ringó csípő, nagy fenék és vaskos combok vékony derékkal és maroknyi cicikkel párosulnak, akkor valóban nem engem keresel. Az alma típus hasas és fent is húsos, nem csak alul, bár a széles csípő, nagy kerek popó és vaskos combok adottak.

növel párral vagy nagyonmacis férfivel ismerkednénk
Sziasztok. Soproni kellemes40- 50-es hölgyet párt keresek közös örömökre. 43 éves pasi vagyok feri196906@citromail.hu
Ez esetben az én ideálomvagy

heteró kapcsolatra keresünk párt,hellyel rendelkezö pasit
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 26. vasárnap 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 26. vasárnap 00:21

Törölt felhasználó (866946)

Én imadom az extraduci nöt de inkább a körte alkatu nekem a vonzóbb! A RINGO széles csipö és vastag comb hatalmas fenék... Hat az gyönyörű!!
Én imadom az extraduci nöt de inkább a körte alkatu nekem a vonzóbb! A RINGO széles csipö és vastag comb hatalmas fenék... Hat az gyönyörű!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 25. szombat 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 25. szombat 19:45

budapesti, bi hölgytagú - lehetőleg erősen molett - 40-es párral vagy csak nővel ismerkednék, akik szintén kedvelik az alma típusú csajokat