24 éves vecsési srác ismerkedne párokkal, hölgyekkel korhatár nélkül.
Idősebb nők terén van tapasztalat. Testsúly, testszőrzet nem probléma.
Extrémebb dolgokra nyitott, de tapasztalatlan vagyok.
Mindenképp hosszabb távra keresek.
Idősebb nők terén van tapasztalat. Testsúly, testszőrzet nem probléma.
Extrémebb dolgokra nyitott, de tapasztalatlan vagyok.
Mindenképp hosszabb távra keresek.
sziasztok
szeretnék kapcsolatot akik szeretik a nagymellett és popsit
szeretnék kapcsolatot akik szeretik a nagymellett és popsit
Sziasztok! Szívesen beszállnék bevállalós Lányokhoz, Hölgyekhez, Párokhoz Debrecenben, egymás kényeztetésére! Ápoltság, diszkréció adott és elvárt! Hosszútávú alkalmi szexkapcsolat híve vagyok! Szexházibuli is érdekel, aki szeretne megismerkedni velem az nyugodtan írjon belső üzenetet vagy az e-mail címem: tico79@citromail.hu mindenkinek szép napot, sziasztok!
http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/860166

Kimondottan telt,duci illetve extra telt NÖT illetve ilyen nötagu párt keresek! Tartos barátságra!
Hello.Imadom a molett noket!!!szeretem ha van mit fogni.Ha szeretned hogy jol kinyalizzam a husos nunusod irj uzit.Sokmindenre nyitott vagyok.A Dunakanyarbol keresek Visegrad ill Bp vonalon.

Ma estére keresünk párt! Duci hölgytagú ápolt pár vagyunk! fogadni tudunk wink Váci pár vagyunk. MA ESTE AZ NEM JÖVŐHÉT!!!!!!privizz
Keresek valakit Tiszalök környékéröl,aki ráér kicsit nyalni..stb..és nem gond hogy "dagi" vagyok,és 50 hez közzeli. (Helyem nincs) kocsival rendelkezik,és 33 éven legalább felül van korban. crazya
19 éves sportos alkatú srác keres duci hölgyet. A korod nem számít, hiszen egy 40-es hölgyet is ugyanolyan lelkesedéssel kényeztetnék, mint egy tinit. Fontos a diszkréció és az ápoltság.

45-60-ig keresek molett,kövér hölgyet Győrtől Hegyeshalomig.Én180/90/48éves férfi vagyok.
45 feletti molett,kövér hölgypartnert keresek Győr és Hegyeshalom között!

Ma estére keresünk párt! Duci hölgytagú ápolt pár vagyunk! fogadni tudunk wink
pest megyében párt keresek alkat és kor mellékes puszi
Ma estére keresünk párt! Duci hölgytagú ápolt pár vagyunk! fogadni tudunk wink
bi nöt párt keresünk estleg bi ffit 40felett
Sziasztok! Telt lányokkal párokkal ismerkednék! Fejér megye,Veszprém , Pest, Dunaújváros!
Budapesti lányt nőt támogatnék. Választ csak privátban kérlek.

Duci not kényeztetnek vagy hasonlo holgytagu párt! hely kellene és skype elérhetoseg! fehercsont@citromail.hu
Igaz én nem vagyok telt alkatú, de szeretnék kényeztetni egy ebbe a kategóriába magát soroló hölgyet, és ha mindez még Heves megyéből is sikerülne, az álmaim netovábbja lenne.
Ha valakit esetleg érdekelnék, van adatlapom is..........
Ha valakit esetleg érdekelnék, van adatlapom is..........

NAGYSEGGŰ, MOLETT, DUCI NŐKET KERESEK NAGYKANIZSÁN SZEXRE.IMÁDOM A NAGY POPÓT.JELENTKEZZETEK LÁNYOK!!