vagy telt mackós párt
Korosztályomat kedvelő molett hölgyet keresek Budapestről vagy környékéről.
szia hol laksz,én nagykanizsán ha nem nagy a távolság találkozhatnánk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 03. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 03. csütörtök 20:21
Törölt felhasználó (856600)

sziasztok
szeretnék kapcsolatot akik szeretik a nagymellett és popsit
Sziasztok párként - párral ismerkednénk 12. este Győr és max 130 km
hétvégi esték kellemes eltöltésére 33 - 52 év között
Mi L31 - F39 pár vagyunk utazni tudunk
Levél címünk la.maria@citromail.hu
hétvégi esték kellemes eltöltésére 33 - 52 év között
Mi L31 - F39 pár vagyunk utazni tudunk
Levél címünk la.maria@citromail.hu
bi nöt bi lánytagu párt keresünk
Sziasztok. Borsodból nő vagy pár? írjatok
Sziasztok! Tatabányai 32 éves pasi vagyok és hölgyeket vagy párokat keresnék diszkrét kapcsolatra! Írjatok...
Szia ma estére keresünk párt hely van...kedves átlagos,de perverz pár vagyunk.hasonló érdeklödéssel és nyitottsággal keresünk párokat,akik élvezik a sexet és bizalmi alapon naturban szeretik,akit nem zavar az ondos punci,popsi és minden ami jó.A nöi bi jó lenne.Ismerkednénk a bdsm világával és minden perverz gondolat és dologra nyitottak vagyunk..Akik csak közösen nudiznának ,vagy swingerbe látogatnának,és nem nyitottak az extrémebb dolgokra azokkal is ismerkednénk baratkoznánk,de a lehetöség adott tovabb lépni......Szörösek vunk intim helyen
Unod mar a kamus pasikat?
Nem fogok kozejuk tartozik,cellal jottem ide, es tettrekesz vagyok!
Rolam mit kell tudni? Egy igenyes,sportos,fiatal,egyetemista srac vagyok,egesz jo adottsagokkal(tarskeresos adatlapomon keppel). Szivesen csatlakoznek,parokhoz,holgyekhez,asszonyokhoz. Varom a privat megkeresest,

nagyon szívesen megismerkednék veled csak nagy a távolság további sok sikert neked
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 03. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 03. csütörtök 20:21
Törölt felhasználó (856600)

sziasztok
sziasztok pest megyében keresek telet vagy duci de akár extra duci párt vagy hölgyet kor nem számít
24 éves vecsési srác ismerkedne párokkal, hölgyekkel korhatár nélkül.
Idősebb nők terén van tapasztalat. Testsúly, testszőrzet nem probléma.
Extrémebb dolgokra nyitott, de tapasztalatlan vagyok.
Mindenképp hosszabb távra keresek.
Idősebb nők terén van tapasztalat. Testsúly, testszőrzet nem probléma.
Extrémebb dolgokra nyitott, de tapasztalatlan vagyok.
Mindenképp hosszabb távra keresek.
sziasztok
Sziasztok! Szívesen beszállnék bevállalós Lányokhoz, Hölgyekhez, Párokhoz Debrecenben, egymás kényeztetésére! Ápoltság, diszkréció adott és elvárt! Hosszútávú alkalmi szexkapcsolat híve vagyok! Szexházibuli is érdekel, aki szeretne megismerkedni velem az nyugodtan írjon belső üzenetet vagy az e-mail címem: tico79@citromail.hu mindenkinek szép napot, sziasztok!
http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/860166

Kimondottan telt,duci illetve extra telt NÖT illetve ilyen nötagu párt keresek! Tartos barátságra!
Hello.Imadom a molett noket!!!szeretem ha van mit fogni.Ha szeretned hogy jol kinyalizzam a husos nunusod irj uzit.Sokmindenre nyitott vagyok.A Dunakanyarbol keresek Visegrad ill Bp vonalon.

Ma estére keresünk párt! Duci hölgytagú ápolt pár vagyunk! fogadni tudunk wink Váci pár vagyunk. MA ESTE AZ NEM JÖVŐHÉT!!!!!!privizz
Keresek valakit Tiszalök környékéröl,aki ráér kicsit nyalni..stb..és nem gond hogy "dagi" vagyok,és 50 hez közzeli. (Helyem nincs) kocsival rendelkezik,és 33 éven legalább felül van korban. crazya
19 éves sportos alkatú srác keres duci hölgyet. A korod nem számít, hiszen egy 40-es hölgyet is ugyanolyan lelkesedéssel kényeztetnék, mint egy tinit. Fontos a diszkréció és az ápoltság.