Sziasztok!Kedves nyitott baratsagos erzékien szeretgeto fuggetlen fiatalemberke ismerkedne egy szinten nyitott kedves hellyel rendelkezö párral ahol a hölgy lenne a középpontban s minden örömöt ö kapna! Tavolsag nem gond utazni tudok! Ha volna ilyen pár akik szivesen ismerkednének akkor várom skype elérhetöségeket! fehercsont@citromail.hu
nöt párt keresünk
Hétvégére hölgyet vagy párt keresek Ny-Mo.-ról. Utazni tudok.Részletek az adatlapomon.
Sziasztok. Egy finom tini puncira vágyom, valahogy eddig kimaradt, Sopron- Bük-Szombathely és környékén keresek, nem baj ha telt vagy. feri196906@citromail.hu
Sziasztok! Nincs Debrecenben Lány, Hölgy, Pár, akit szívesen kényeztethetnék? Apám még ilyet nincs senki sem? :(
Sziasztok.Keresek egy lányt ,hölgyet,aki szexpartnerem lenne ma este.Helyem van.Ápoltság,diszkréció,szimpátia!Ha érdekel a dolog,írj privát üzenetet!

Keresek egy bevállalós nőt 18-90 ig
Akit kinyalhatok!!! Elmegyek kinyallak szepen lassan és eljövök
Viszonzás nem kell! CSAK Budapesten, aki komolyan gondolja írjon, rögtön válaszolok! 26 eves, normális srác vagyok, de ilyet még nem próbáltam!

Párt keresünk a mai napra Bp. hely van, valakik?
Sziasztok! Debrecenben keresek Lányokat, Hölgyeket, Párokat, csak a Hölgyek örömére, kor az lényegtelen, ápoltság és diszkréció az adott és elvárt! Az adatlapomon mindent meg találtok: http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/860166

nagymedve74 Én egy Győr Moson Sopron megyei 185-cm magas 20-cm intim mérettel rendelkező, mások által jóképűnek mondott 40-es pasi vagyok.Keresek egy 30-40 éves szeximádó ápolt elhanyagolt vagy független högyet közös szabadidőnk kellemes eltöltésére ,flörtölésre mozizáshoz szexelésre.Diszkréciót 100%.Autóm van.Irjatok és nem fogjátok megbánni!!!!!!!!!!!!Később még bármi lehet. finom
Telt vagy husis hölgyet , lányt vagy párt keresek Hajdúdorog és környékéröl! Alkalmi , titkos szexre! Én 28 éves átlagos testalkatú bi fiú vagyok! 100%-ék diszkréció!
Eger,Miskolc,Mezőkövesd környékéről keresek hölgyet!

Telt,duci,molett vagy ha úgytetszik kövér illetve extraduci nöt keresek!! Az extra nálam 120 kiló felett van!! De nem is a kilók száma számít nekem,hanem az alkat! Én kimondottan a széles csipöjü,vastag combu,hatalmas fenekü tehát körte alkatu duci nöt imadom!!!
Helló. Neked telt a feleséged ??
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 14. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 14. csütörtök 19:33
Törölt felhasználó (203423)

szia. engem igen.
szia. engem igen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 09. szombat 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 09. szombat 18:23
Törölt felhasználó (873002)

Vannak-e itt olyan pasik akiket izgatna ha telt feleségét megdugnak? Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu
keresek idősebb(az sem baj ha fiatal) tapasztaltabb hölgyet/lány Budapest és környékéről hasznos és élvezetes időtöltésre wink részletek levélben !
33 éves ápolt, intelligens, diszkrét pasi hölgyet, párt keres, akár hosszabb távra is.
Telt holgytagu párral ismerkednek akik nyitottak volnanak mindenjora...
Hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu

Szia, Hölgyet keresek, szeretkezésekhez, hosszabb távon állandó kapcsolatra.
- én elváltan egyedül élő férfi vagyok. Hely adott idő pedig rugalmasan alkalmazkodva.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
69elefant@gmail.com
- én elváltan egyedül élő férfi vagyok. Hely adott idő pedig rugalmasan alkalmazkodva.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
69elefant@gmail.com
Sziasztok.Eger,Miskolc,Mezőkövesd környékéről keresek hölgyet!