Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel
Debrecenben egy Hölgyet keresek ma estére! Csók
somogy megyében keresnék kerek idomokkal megáldott nőt

Még nem voltunk soha többesben most ismerkednénk vele,ehhez az élményhez keresnénk párt,egyenlőre egymás előtti szexhez.Ha ti is ilyen élményre(is) vágytok,akkor itt vagyunk!

ma szivesen csatlakoznék párhoz sokmindenben benne vagyok

Ma estére hölgy partnerem keresem!Helyem van!
telt duci kövér párral ismerkednék kor alkat melékes
Szombat estére keresünk hellyel rendelkező,dohányzó, alkoholt fogyasztó,valóban szexelni akaró,telt női taggal,nem extra szőrős férfi taggal rendelkező,nem modell alkatú,igényes, a higéniát nem elhanyagóló,egyszerű valós párt.Női bi ok.Kiskunhalas+150km.ilzso@freemail.hu
Ma Tata klub 4 - ben . . .
Molett formák kedvelője, magas, borotvált, kulturált 50-es férfi budapesti hölgy társaságát keresi.
Helyem van, de mehetek is. Intim: 17
Helyem van, de mehetek is. Intim: 17
Hölgy partnerem keresem!Helyem van!
zalai duci csajokkal ismerkednék
Sziaszok párt keresnénk akik el is mernek jönni Tatára kluba szombaton
Születésnapra szeretném meglepni nejemet egy lánnyal.Mi 30-as pár vagyunk és még nem voltunk soha többesben most ismerkednénk vele,egyelőre csak lányok. Különös elvárás nincs,csak legyen igényes,de ne legyen hivatásos.
Sziasztok! Keresek Debrecenben Párokat akiket meg lehet nézni ahogy szexelnek, nagyon izgat ha látom hogy intenzíven megy a szex! Ha akarjátok akkor be is szállnék a kényeztetésbe, persze ha benne vagytok a játékban és csak a Hölgy örömére persze! De szex közben fényképeket is csinálhatok vagy videót is ha úgy akarjátok! Semmi jónak nem vagyok az elrontója!
Nyugodtan írjatok privát üzenetet és meg beszéljük a részleteket! További szép napot sziasztok!

Szombat estére keresünk hellyel rendelkező,dohányzó, alkoholt fogyasztó,valóban szexelni akaró,telt női taggal,nem extra szőrős férfi taggal rendelkező,nem modell alkatú,igényes, a higéniát nem elhanyagóló,egyszerű valós párt.Női bi ok.Kiskunhalas+150km.ilzso@freemail.hu
sziasztok nagymaci szivesen csatlakozna hozzátok
(Ez egy válasz harmas3 üzenetére (2014. 02. 16. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 16. vasárnap 10:47

Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel
Tabumentes szexre keresem partnereim! Hölgyek,párok személyében!
Nem levelezni akarok! Találkozzunk és ha megvan a szimpátia vágjunk bele!
Nem levelezni akarok! Találkozzunk és ha megvan a szimpátia vágjunk bele!

177/100/39 ápolt fiú vagyok.Nyitott gondolkodású, és sok mindent szerető vagyok!
Szerintem az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat!
Hölgyek , párok ismeretségét keresem kellemes időtöltésre!
Tartós , hosszú távú kapcsolatban is benne vagyok!
Szerintem az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat!
Hölgyek , párok ismeretségét keresem kellemes időtöltésre!
Tartós , hosszú távú kapcsolatban is benne vagyok!