Sziasztok! Ma Gyöngyös környékén hölgy vagy pár? Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok. Nem hiszem el hogy nincs Sopron környékén egy hölgy sem vagy pár aki partnert keres!!!
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Szia !
Szivesen ismerkedünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 27. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 27. vasárnap 17:29
Szivesen ismerkedünk

Törölt felhasználó (922232)

Sziasztok
Nekem nagyon tetszik az adatlapotok, szívesen megismernélek benneteket.
Nekem nagyon tetszik az adatlapotok, szívesen megismernélek benneteket.
Sziasztok
Diszkrét lányt/hölgyet keresek akit meglátogathatnék vagy meglátogatna. Én egy magas srác vagyok 18-as szerszámmal aki szereti a hosszabb meneteket.Nyitott ember vagyok így sok minden érdekel(ne).
Diszkrét lányt/hölgyet keresek akit meglátogathatnék vagy meglátogatna. Én egy magas srác vagyok 18-as szerszámmal aki szereti a hosszabb meneteket.Nyitott ember vagyok így sok minden érdekel(ne).

Sziasztok!Kaposvár környéki 30 éves diszkrét,ápolt,és intelligens srác vagyok, házaspárokhoz, párokhoz (fiú, lány) csatlakoznék Házibarátként hosszú távra.Bizonyos távolságra utazni is tudok.
Sziasztok !
Igényes bevállalós Bp-i lányt keresek egy-két kellemes estére !
nitronium@citromail.hu
Igényes bevállalós Bp-i lányt keresek egy-két kellemes estére !

nitronium@citromail.hu
bi ffit ill párt lányt keresünk duci macis alkattal
párt lányt keresünk
igazi husis popsis hölgyet vagy ilyen tagú párt keresek... szeretem a kerek formákat...
csak egy tartós partnert keresek...
csak egy tartós partnert keresek...
Sziasztok Sopron és környékén keresek hölgy partnert, van egy vágyam, a két véglet 18-20 körüli vagy 50 fölötti hölgy van ilyen? feri196906@citromail.hu
budapesti partnert keresek, ilyen távolságból nagyon nehéz összeszervezni a dolgokat. De köszi az érdeklődést. Üdv.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 28. hétfő 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 28. hétfő 04:24
Törölt felhasználó (920310)

Írj elérhetőséet, meg küldj képet

Két bi férfi keres lányokat, hölgyeket hármas játékokhoz. Szolnok
Írj elérhetőséet, meg küldj képet
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 28. hétfő 03:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 28. hétfő 03:11

Törölt felhasználó (923430)

Extra molett feleségemnek keresek bp-i titkos szeretőt. Tudom, hogy kissé szokatlan, de többször bevált már, hogy az én általam közvetített partner titokban elcsábította a nejem, mintha minden a hátam mögött történne. Főleg egészségügyi oka van annak, hogy ilyen módszerhez folyamodom, de bevallom, nagyon izgat a tudat, hogy más valaki elégíti ki a feleségem úgy, hogy közben a szálakat én mozgatom... Ezzel mindenki csak jól jár...
Extra molett feleségemnek keresek bp-i titkos szeretőt. Tudom, hogy kissé szokatlan, de többször bevált már, hogy az én általam közvetített partner titokban elcsábította a nejem, mintha minden a hátam mögött történne. Főleg egészségügyi oka van annak, hogy ilyen módszerhez folyamodom, de bevallom, nagyon izgat a tudat, hogy más valaki elégíti ki a feleségem úgy, hogy közben a szálakat én mozgatom... Ezzel mindenki csak jól jár...
Sziasztok
Nekem nagyon tetszik az adatlapotok, szívesen megismernélek benneteket. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 27. vasárnap 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 27. vasárnap 08:04
Nekem nagyon tetszik az adatlapotok, szívesen megismernélek benneteket. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 27. vasárnap 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (831596)

Sziasztok !
43-42 éves borsodi duci házaspár vagyunk hozzánk hasonló párral ismerkednénk vagy pasit aki elfogadja a 3 as szexet hetero alapon
Nem alkalmi szexet kertesünk, tartós szimpátián alapuló baráti kapcsolatot
43-42 éves borsodi duci házaspár vagyunk hozzánk hasonló párral ismerkednénk vagy pasit aki elfogadja a 3 as szexet hetero alapon
Sziasztok !
43-42 éves egymást nagyon szerető h.pár, nagycicis bi nőcit, esetleg hasonló női taggal rendelkező párt keres szex kapcsolatra! Leveleket tibe38@freemail.hu címre várjuk
Sziasztok

Dunaújváros v. környékén párokhoz csatlakoznék! Mind két fél kihasználhat..nyalni-szopni imádok, spermát nyelem finom
NAGYPOPSIS Lányt , Nöt keresek Györben!