párt keresünk
Szívesen ismerkednék hölggyel, Hajdú-Bihar és környékén!
Nem csak szex érdekel, szívesen masszíroznék, szőrtelenítenék, minden részre kiterjedő testápolás, és ezen kívül bármi más extra, illetve extrém kívánságot is teljesítek!
És nem csak csajozós dumának szánom, én ezeket élvezem csinálni, és természetesen ellen szolgáltatás nélkül, pusztán élvezetből!
Kor és alkat nem számít, csak a szimpátia! És lehetőleg nem csak alkalmi kapcsolatot keresnék!
Saját lakásomon is talizhatunk, ha úgy alakul!
Diszkréció adott, és én is elvárom!
Üzit privátba
Nem csak szex érdekel, szívesen masszíroznék, szőrtelenítenék, minden részre kiterjedő testápolás, és ezen kívül bármi más extra, illetve extrém kívánságot is teljesítek!

És nem csak csajozós dumának szánom, én ezeket élvezem csinálni, és természetesen ellen szolgáltatás nélkül, pusztán élvezetből!

Saját lakásomon is talizhatunk, ha úgy alakul!
Üzit privátba
Tiszteletem a Fórum tagoknak.Marcali közelében 30 éves ápolt,intelligens,diszkrét srác házaspárokhoz , párokhoz (fiú, lány) csatlakozna Házibarátként hosszú távra.Hétvégi találkozásokkal,akár közös programokkal egybekötve,a hölgy kellő vágyainak megfelelő fokozásaira.Egyedülálló hölgyeket is szívesen kényeztetnék.Bizonyos távolságra utazás megoldható.
40/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok...
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is...
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is...
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035

Sziasztok!
Ma este szívesen csatlakoznék Budapesten telt hölgyhöz egy kis huncutkodásra
Ma este szívesen csatlakoznék Budapesten telt hölgyhöz egy kis huncutkodásra

bi ffit nöt párt keresünk
Tiszteletem a Fórum tagoknak.Marcali közelében 30 éves ápolt,intelligens,diszkrét srác házaspárokhoz , párokhoz (fiú, lány) csatlakozna Házibarátként hosszú távra.Hétvégi találkozásokkal,akár közös programokkal egybekötve,a hölgy kellő vágyainak megfelelő fokozásaira.Egyedülálló hölgyeket is szívesen kényeztetnék.Bizonyos távolságra utazás megoldható.
Sziasztok 19-20 év körüli lányt, vagy 50 +os hölgyet keresek csak szex kapcsolatra. Sopronba
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Szívesen ismerkednék hölggyel, Hajdú-Bihar és környékén!
Nem csak szex érdekel, szívesen masszíroznék, szőrtelenítenék, minden részre kiterjedő testápolás, és ezen kívül bármi más extra kívánságot is teljesítek!
Van gyakorlatom, úgyhogy komolyan veszem de vidáman, és természetesen ellen szolgáltatás nélkül, pusztán élvezetből!
Kor és alkat nem számít! Saját lakásomon is talizhatunk!
Üzit privátban!
Nem csak szex érdekel, szívesen masszíroznék, szőrtelenítenék, minden részre kiterjedő testápolás, és ezen kívül bármi más extra kívánságot is teljesítek!

Van gyakorlatom, úgyhogy komolyan veszem de vidáman, és természetesen ellen szolgáltatás nélkül, pusztán élvezetből!

Üzit privátban!

Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel

Sziasztok 19-20 év körüli lányt, vagy 50 +os hölgyet keresek csak szex kapcsolatra. Sopron-Szombathely feri196906@citromail.hu
Sziasztok!Kaposvár környéki 30 éves diszkrét,ápolt,és intelligens srác vagyok, házaspárokhoz, párokhoz (fiú, lány) csatlakoznék Házibarátként hosszú távra ,illetve egyedülálló hölgyeket is szívesen kényeztetnék.
Bizonyos távolságra utazni is tudok.
Bizonyos távolságra utazni is tudok.
Üdv!
Veszprémi telt hölgyekkel, vagy telt hölgytaggal rendelkező párokkal ismerkednék szóló, 25 éves , kanos pasiként.
Veszprémi telt hölgyekkel, vagy telt hölgytaggal rendelkező párokkal ismerkednék szóló, 25 éves , kanos pasiként.
Szívesen ismerkednék egy szimpatikus hölggyel, Hajdú-Bihar és környékén!
Életkor és alkat nem számít, viszont szimpátia és intelligencia annál inkább!
Nem alkalmi, de diszkrét kapcsolatot keresek! Saját lakásomon talizni is tudnánk, ha úgy alakul!
Ha van kedved ismerkedni, küldj üzit privátban, köszi!
Életkor és alkat nem számít, viszont szimpátia és intelligencia annál inkább!

Nem alkalmi, de diszkrét kapcsolatot keresek! Saját lakásomon talizni is tudnánk, ha úgy alakul!

Ha van kedved ismerkedni, küldj üzit privátban, köszi!

Kipróbálnám egy telt hölggyel!Helyem van!
sziasztok!
Én szívesen csatlakoznék. (Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2014. 08. 01. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 01. péntek 11:35
Én szívesen csatlakoznék. (Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2014. 08. 01. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Duci lány 36 éves és barátja keresne, vagy biszex irányzatú párt, vagy külülön férfit (bi hajlammal, vagy nőt szintén bi hajlammal) kellemes együttlétre. a lány ducika 95 cici. szereti a jó szexet, nagy intimmel. Bp- legyetek,
Duci lány 36 éves és barátja keresne, vagy biszex irányzatú párt, vagy külülön férfit (bi hajlammal, vagy nőt szintén bi hajlammal) kellemes együttlétre. a lány ducika 95 cici. szereti a jó szexet, nagy intimmel. Bp- legyetek,
Sziasztok! Tolna megyei,duci pár,párokkal ismerkedne!