párt keresünk
Sziasztok!Nyíregyházi hellyel rendelkező fogadni tudo pasit, keresünk.Aki szereti a dagi nöket,Van ilyen pasi???.Szeretnénk kipróbálni a 3as, szexet kizárólag a hölgy örömére.Mi egy duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg.Pasi 172magas 140kg. Probálkozunk de nem sok sikerrel.De reménykedünk.
Sziasztok ! 36 / 39 pár vagyunk,párcserés gabalyodáshoz hasonló korú párt keresünk, akik komolyan is gondolják

párt keresünk
Telt hölggyel ismerkednék!Helyem van!
sziasztok...kifejezetten debreceni 35-50 közötti pasit keresünk 3.- nak...beszédes, humoros értelmes és lehetőleg független pasit....ne légy mackós és szakállas...

duci, korosabb pár észak-Dunántúlról?
Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel
Sziasztok!!!párommal keresek harmadiknak 25-35 éves korig fiút!magamról hirtelen annyit hogy 26 éves vagyok!vörös a hajszinem kicsit ducibb lány vagyok 85 kg!szeretem nagyon a sexet és nagyon szeretném kipróbálni hármasban!sok sok puszi!privátban várom az érdeklődőket!feltétel annyi hogy utazni tudj!sok puszi!
Püspökladány és környékéről ismerkednék, telt testalkatú, lehetőleg idősebb hölggyel!
Szimpátián alapuló, diszkrét kapcsolatot keresek!
Ha van hölgy aki a környéken lakik, és van kedve, üzenjen!
Szimpátián alapuló, diszkrét kapcsolatot keresek!
Ha van hölgy aki a környéken lakik, és van kedve, üzenjen!

Sziasztok.Marcali közelében 30 éves ápolt,intelligens,diszkrét srác házaspárokhoz , párokhoz (fiú, lány) csatlakozna Házibarátként hosszú távra.Hétvégi találkozásokkal,akár közös programokkal egybekötve,a hölgy kellő vágyainak megfelelő fokozásaira.Bizonyos távolságra utazás megoldható.
párt keresünk ill nöt
Sziasztok hölgyet keresnék aki talizna is...187-110-39éves pasi vagyok..Fejér m és kke....nagyfonok75@freemail.hu
Ma ráérő, szexet akaró telt idomú Hölgy? 50-es, borotvált, ápolt férfi Budapesten. Hely van, intim 17.
Sziasztok
23 éves helyes, kedves, ápolt fiú vagyok, 185magas 75kg barna haj és szem, Hevesmegye Gyöngyösről vagyok de tudok utazni is,
lánnyal, párral ismerkednék, kor nem számít, mailba tudok képet küldeni
Hello
23 éves helyes, kedves, ápolt fiú vagyok, 185magas 75kg barna haj és szem, Hevesmegye Gyöngyösről vagyok de tudok utazni is,
lánnyal, párral ismerkednék, kor nem számít, mailba tudok képet küldeni
Hello

párt keresünk
Sziasztok én egy vékonyabb de sportos testalkatú srác vagyok szívesen ismerkednék szexelnék egy teltebb testalkatú lánnyal , még nem próbáltam ezért hajt a kíváncsiság
Mi is teltek vagyunk.................várjuk a jelentkezőket!!!!!!!!!!!
Sziasztok! 35/38 éves pár vagyunk, párcserés szexre párt keresünk..
Sziasztok!
Hétvégén szívesen csatlakoznék Budapesten (esetleg környékén) telt hölgyhöz, vagy ilyen hölgy tagú párhoz egy kis huncutkodásra
Hétvégén szívesen csatlakoznék Budapesten (esetleg környékén) telt hölgyhöz, vagy ilyen hölgy tagú párhoz egy kis huncutkodásra