Sziasztok ismerkednék Pest megye!!
Kemény husis, telt hölgyet keresek vagy ilyen hölgytagú párt.
Ma este párhoz csatlakoznék 20 óra után a hölgy örömére, Budapest és környékén!
Jelentkezés privátban.

Százhalombatta vagy Érd, Budaörs környéki Nőt keresek aki lefejné a farkam akár egymás után kétszer is.
Aki szereti ha órákig kemény egy farok és szeretne egy szexi jótestű pasin élvezkedni, nem hagyna élni hanem csak fejne folyamatosan. Akár meg is kötözhetsz.
Helyem sajna nincs.
Tel: 06305207274 8-16 óra között, vagy itt levél!
Aki szereti ha órákig kemény egy farok és szeretne egy szexi jótestű pasin élvezkedni, nem hagyna élni hanem csak fejne folyamatosan. Akár meg is kötözhetsz.

Helyem sajna nincs.
Tel: 06305207274 8-16 óra között, vagy itt levél!

Sziasztok! Imádom a telt alaku hölgyeket! Titkos kapcsit keresek vas megyében vagy közeli megyében!
Szombat este lánnyal- párral ismerkednék. 37 éves, független pasi vagyok.

Sziasztok! Szombaton megyek a 4-es úton Debrecenbe, majd vissza. Pár vagy hölgy csatlakozhatna. Jelentkezés privátban.
Kortol fügetlen es alkatól keresek nőtt irj
még 2 NAP...és alakulunk.....
sziasztok....
25én este ismét egy jó hangulatú házibuli.....
Házibuli plussss élményekkel,keresünk párokat,szóló pasikat jelentkezni itt levélben..urak a jelentkezéseteket a buliban résztvevő hölgyek birálják el !
sziasztok....
Házibuli plussss élményekkel,keresünk párokat,szóló pasikat jelentkezni itt levélben..urak a jelentkezéseteket a buliban résztvevő hölgyek birálják el !
50 éves pasi vagyok elvált Dunaújvárosból.
45 éves, kedves, igényes, diszkrét férfi vagyok Pécsről. Kedves formás, gömbölyű hölgyet, vagy barátnöket keresek Pécs és környékéről egy kis nyár esti játszadozásra. Ezen a téren kezdő vagyok. Akár idősebb hölgyekkel is szívesen találkoznék.
jno45@citromail.hu
jno45@citromail.hu
sziasztok....
Kedves párok, lányok, kismamaák, nagymamák és szóló hölgyek! Vállalok fotózást Csongrád megyében! Fizetés kizárólag természetben. (hetero alapon) Párokhoz is szivesen beszállok, vagy csak kukkolok! Érdeklődni privát üzenetben.
sziasztok....
Párt keresnénk,kedveljük a szimpatikus jó humorú társaságot!Tolna megye!

Sziasztok macis fiú vagyok kortol alkatol fügetlen keresem hölgypartnerem irj
Csak azt nem értem, hogy ha kerestek valakit és még ir is nektek, akkor miért nem lehet neki, akár csak egy szóban is,de válaszolni?! Miért kell másokat levegőnek nézni??? Nektek jól esne? Csaba
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 18. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 18. szombat 14:47
Törölt felhasználó (1095542)

Sziasztok
Ma estére keressük plusz egy heteró férfit ..Házaspár vagyunk,,És kipróbálnánk a hölgy örömére a kettő pasis felállást

Ma estére keressük plusz egy heteró férfit ..Házaspár vagyunk,,És kipróbálnánk a hölgy örömére a kettő pasis felállást

Szia
Harmincas kor kevéske,,,, :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 18. szombat 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 18. szombat 21:26

Törölt felhasználó (997942)

Szoasztok!
30 éves szóba jöhet?
30 éves szóba jöhet?
Szoasztok!
30 éves szóba jöhet? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 18. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 18. szombat 14:47
30 éves szóba jöhet? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 18. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1095542)

Sziasztok

Sziasztok