0 es szóló pasit elfogadtok? Imádom a ducikat....
(Ez egy válasz naturbanjobb üzenetére (2015. 08. 10. hétfő 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 10. hétfő 06:56

Sziasztok!Hétvégére keresnénk párokat,akik utaznának hozzánk gödöllön van helyünk.A párom 50 éves dagi asszonyos alkat,logo poci,és mell,természetes borotválatlan pina,öszes haj.Én magas nagydb ferfias szörös testü,borostas arc és fej.Akit igy erdekel jelentkezzen.köszönjük.
Tolna megyei duci pár ,párt keres!
Legyetel laza ,jó fej,vidám páros!

sziasztok pesti duci pár ha gondoljátok beszéljunk telon és hajrá
(Ez egy válasz naturbanjobb üzenetére (2015. 08. 10. hétfő 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 10. hétfő 06:56

Sziasztok!Hétvégére keresnénk párokat,akik utaznának hozzánk gödöllön van helyünk.A párom 50 éves dagi asszonyos alkat,logo poci,és mell,természetes borotválatlan pina,öszes haj.Én magas nagydb ferfias szörös testü,borostas arc és fej.Akit igy erdekel jelentkezzen.köszönjük.
Én szeretném Dunaújvárosba
Péntek éjszakára keresünk párt aki csatlakozna hozzánk! Vác környéki duci hölgytagú pár vagyunk!
Engem érdekelne Dunaújvárosba
párt keresünk
Balatonszemesen vagyok augusztus 20.-ig. Tud valaki olyan helyet, ahol lehet meztelenkedni, esetleg mást is? Jó volna csinálni valamit! Sok minden érdekel!! smile
Nyiregyházi telt hölgyet keresek vagy a tiszalöki üdülőből valakit!
Sziasztok.23 éves pasi vagyok .Hölgyeket keresek titkos szexre.Nem vagyok egyedül álló .Kor testalkat nem számít minden közös szimpátián alakul .Diszkréció adott és elvárt.
Email címem:szexyboy23@gmail.hu
Email címem:szexyboy23@gmail.hu
Péntek estére keresünk utazni tudó párt 4-es gabalyodásra! Helyünk van! privát üzeneteket várunk
Sziasztok!
Telt/duci/extra duci Hölgyet kényeztetnék
én 32/175/72 bpi ffi vagyok
Telt/duci/extra duci Hölgyet kényeztetnék

én 32/175/72 bpi ffi vagyok

Törölt felhasználó (1036362)

Szép napot mindenkinek!
Budapesti molett, duci hölgyet keresek aki szeret 69-ezni. Akár tartósra is !!!
Privátba írj ......
Privátba írj ......

Telt alkatú hölgyel kalandoznék nyíregyházán vagy a környékén! Egy vékony srác!

Törölt felhasználó (1036362)

Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
Dunaújvárosba keresgélek
sziasztok Ferenc vagyok 24 éves, hölgyet keresek online huncutkodáshoz, gyere közös örömszerzésre. Várlak azonnal is