Hello!Bp-n keresek...
Sziasztok! fergeteges buli lesz szeptember 26-án nyíregyházán. Érdeklődni priviben. Gyertek! Puszi!
Sziasztok keresek egy telt holgyet vagy ilyen holgytagu part imadom a telt noket
Sziasztok

ismerkednék veletek !
(Ez egy válasz betalál üzenetére (2015. 09. 13. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Miskolci, mackós, intelligens ffiként keresek hölgyet, párt hetero alapon, napközbeni lehetőséggel.
Enyhe perverz dolgok is szóba jöhetnek, cuckold, creampie, pisi, squirt élmények.. stb....
Privátban...
Miskolci, mackós, intelligens ffiként keresek hölgyet, párt hetero alapon, napközbeni lehetőséggel.
Enyhe perverz dolgok is szóba jöhetnek, cuckold, creampie, pisi, squirt élmények.. stb....
Privátban...
szia adj j telo számot
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 13. vasárnap 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 13. vasárnap 08:34
Törölt felhasználó (936160)

Sziasztok. Igazi ducifan vagyok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpi vagyok.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpi vagyok.
Sziasztok. Igazi ducifan vagyok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
Sziasztok!
Ma estére egy Hölgy akit kényeztethettek hosszasan
33/176/71 jó képű bp-i ffi vagyok
Ma estére egy Hölgy akit kényeztethettek hosszasan

33/176/71 jó képű bp-i ffi vagyok
Ma este hölgyek?Bp. és környéke?
Sziasztok. Tibor vagyok, 37 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz- lányhoz csatlakoznék!
Hozzánk hasonló alkatú és korú párt, lányt ,fiút keresnénk,ma estére.Képcsere ilzso@freemail.hu.Mi ma este szexelni szeretnénk ezért 19 óráig várnánk a leveleket.
Fiatal, mackós szegedi srácként keresek lányokat, nőket, esetleg párokat, ahol a hölgy örömére csatlakoznék
Sziasztok.Hölggyel ismerkednék,Budapesten vagy Pest megyében!
Ma estére keresünk utazni tudó pasit ,persze csak hetero alapon
nem egy alkalomra keresünk pasit
email:kataeskrsztian@gmail.com
Puszy:Kata és Krisztián
06702444175
nem egy alkalomra keresünk pasit
email:kataeskrsztian@gmail.com
Puszy:Kata és Krisztián
06702444175
husos hölgyet kényeztetnék gyöngyösön, kor nem számit csak szeresd a szexet
Szasztok! Miskolci gáláns pasi érett, telt hölgyek társaságát keresi.
Telt hölgyet kényeztetnék!
Sziasztok én egy 22 éves pesti srác vagyok nagy intimmel
Szivesen csatlakoznék hozzátok 3.nak.
Kérlek nézzétek meg a képeim és ha tetszik akkor szívesen küldök arcosat is
Nálam tabuk nem nagyon vannak és szívesen benne vagyok bármiben
Amit érdemes még rólam tudni h az ápoltság és a kulturált viselkedés nálam alap.
Ha erre lehetőség és igény is van akkor szívesen kezdeményezek is

Szivesen csatlakoznék hozzátok 3.nak.
Kérlek nézzétek meg a képeim és ha tetszik akkor szívesen küldök arcosat is

Nálam tabuk nem nagyon vannak és szívesen benne vagyok bármiben

Amit érdemes még rólam tudni h az ápoltság és a kulturált viselkedés nálam alap.
Ha erre lehetőség és igény is van akkor szívesen kezdeményezek is