Keresek partnert.
mi is teltek vagyunk párt fiut keresunk
Sziasztok szexet kívánó idősebb nőt 50+ keresek Bük környékén. feri196906@citromail.hu
Hello!30-as férfi Bp-n ismerkedne hölggyel vagy csatlakozna párhoz...
Debrecenben vagy max15km távolságban búvóhelyel rendelkező párok,srácok üzeneteit várjuk. CSAK FOTOVAL rendelkezök irjanak.!!!! Olvasd el az adatlapunkat és csak utánna irj ha megfelelülnk testalkat...stb. Bisex hajlam előny!!!
Sziasztok! Szerdán reggel megyek BP-ről Szegedre, napközben ott leszek a környékn, délután vissza BP-re. Útközben vagy a környéken szívesen meglátogatnék hölgyet, párt, vagy utazhattok is velem. Jelentkezni privátban.
Dunaújvárosba
telt idomokal rendelkező hölgyel ismerkednék gyöngyösön szex céljábol
Sziasztok. Igazi ducifan vagyok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Sziasztok! Keresek egy Hölgyet akit kényeztethetek : )
vác után egy picivel
(Ez egy válasz d89avid üzenetére (2015. 09. 26. szombat 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Helyileg hol vagytok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 25. péntek 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 25. péntek 11:39
Törölt felhasználó (974612)

mi is teltek vagyunk keresünk pasit akinek 19 feletti a farka és ha vastag az még jobb ...és telt párt is keresünk párcserére
mi is teltek vagyunk keresünk pasit akinek 19 feletti a farka és ha vastag az még jobb ...és telt párt is keresünk párcserére
Sziasztok!
Kecskeméti, hellyel rendelkező bi pasit keresünk (előny ha nős), októberi huncutkodásra.
CSAK NÉZNÉM, ahogy felavatnád a még szűz férjemet és utána még akár szopiztok is.
Macis, vékony farok előny.
Kecskeméti, hellyel rendelkező bi pasit keresünk (előny ha nős), októberi huncutkodásra.
CSAK NÉZNÉM, ahogy felavatnád a még szűz férjemet és utána még akár szopiztok is.
Macis, vékony farok előny.
Sziasztok. Igazi ducifan vagyok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
Sziasztok.Budapest és környékén hölggyel ismerkednék!
Fiatal, mackós szegedi srácként keresek lányokat, nőket, esetleg párokat, ahol a hölgy örömére csatlakoznék, esetleg csak leselkednék
Sziasztok!
Miskolci, mackós, intelligens ffiként keresek hölgyet, párt hetero alapon, napközbeni lehetőséggel.
Enyhe perverz dolgok is szóba jöhetnek, cuckold, creampie, pisi, squirt élmények.. stb....
Privátban...
Miskolci, mackós, intelligens ffiként keresek hölgyet, párt hetero alapon, napközbeni lehetőséggel.
Enyhe perverz dolgok is szóba jöhetnek, cuckold, creampie, pisi, squirt élmények.. stb....
Privátban...
Sziasztok az orál szexet szerető idősebb nőt 50+ keresek Bük környékén. feri196906@citromail.hu
Győri szeximádó hölgyet ketesek titkos szexkapcsolatra!