Keresünk HELLYEL RENDELKEZŐ Debreceni vagy környéki Párt,Lányt,Fiút.Aki tud fogadni bennünket.
Csak akkor irj ha elolvastad adatlapunkat és megfelel a testalkatunk,elképzelésünk!!!!
Foto nélkül ne!!!!
Nem levelezgetni szeretnénk!!!
Csak akkor irj ha elolvastad adatlapunkat és megfelel a testalkatunk,elképzelésünk!!!!
Foto nélkül ne!!!!
Nem levelezgetni szeretnénk!!!
Sziasztok! Nyíregyházi lánnyal, hölggyel ismerkednék. Magas, mackós 30 éves srác vagyok. Írj privátot!
Hölgyel ismerkednék
35.170.65srác vagyok
35.170.65srác vagyok
Sziasztok
Fiatal (26) magas(196) vékony(83) hetero srác keres lány esetleg párt!Párok terén még tapasztalatlan vagyok de annál kíváncsibb. Fényképet privátban vagy mail-en tudok küldeni.
Fiatal (26) magas(196) vékony(83) hetero srác keres lány esetleg párt!Párok terén még tapasztalatlan vagyok de annál kíváncsibb. Fényképet privátban vagy mail-en tudok küldeni.
Veszprém, Székesfehérvár, Budapest, Tatabánya, Győr, Pápa környékéről keresek szexpartnereket 30-50 éves korig! Nők, esetleg párok jelentkezését várom!
Diszkréció adott, hosszabb távú szexkapcsolatban gondolkodók is írjanak bátran!!!
Diszkréció adott, hosszabb távú szexkapcsolatban gondolkodók is írjanak bátran!!!
Duci hölgy???
Sziasztok. Igazi ducifan vagyok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Akár holnap d.e. hölgyel-lánnyal-párral találkoznék Bp+körny. Helyesnek mondott hetero barna pasi vagyok átlagnál nagyobb mérettel.. Szeretem a nagy kerek formákat is, a telt lányokat, nem ijedek meg a kihívásoktól
Privire írj bátran!

Sziasztok!
Sajnos úgy tűnik szabad lesz az estém. Ha van kedve egy nagydarab, kellemes méretű pasinak csatlakoznia egy duci csajhoz, kérem, jelentkezzem. Részletek a lapomon.
Szép estét!
Sajnos úgy tűnik szabad lesz az estém. Ha van kedve egy nagydarab, kellemes méretű pasinak csatlakoznia egy duci csajhoz, kérem, jelentkezzem. Részletek a lapomon.
Szép estét!
Dombóvár v körny???
Hölgy???
35éves vékony srác vagyok
Hölgy???
35éves vékony srác vagyok
Párosunk férfi tagja telt hölgyekkel illetve ilyen alkatú párokkal ismerkedne

Sziasztok
Hölgyeim!Ma este valaki?
Sziasztok. Nem hiszem el hogy Vas megyében konkrétan Bük környékén minden nő megvan elégedve mindennel és nem keres magának partnert.Ha mégis van akkor ez a megye a legprűdebb az egész országban.
Hölgyeim lehet írni ide: feri196906@citromail.hu
Hölgyeim lehet írni ide: feri196906@citromail.hu
Ma estére vagy akár hosszútávra is keresem telt hölgy vagy ilyen tagú pár ismeretségét.
Dagi pasi keresne max 30-35 éves párt vagy csak hölgyet. Enyhe férfi bi belefér! Én dagi 33 éves fejér megye vagy bp is ok...
Holnap lesz a férjem 47. Szülinapja...csajok ,lányok,hölgyek ,meglepném őt egy husi csajjal
privátban lehet írni
Pestiek vagyunk
)

Pestiek vagyunk

Holnap (péntek) estére vagy akár hosszútávra is keresem telt hölgy vagy ilyen tagú pár ismeretségét.
Unatkozó háziasszony Békéscsabán?
Sziasztok!
Húsi unatkozó hölgy a közelemben?
Húsi unatkozó hölgy a közelemben?