Győrben lányok ?? :3
Csorna v körny???
Hölgyet kényeztettnék holnap este
Valaki???
35.170.65.barna haj barna szem
Intim:majd megtudod☺
Hölgyet kényeztettnék holnap este
Valaki???
35.170.65.barna haj barna szem
Intim:majd megtudod☺
Sziasztok
Fiatal magas vékony pasiként ismerkednék nőkkel párokkal 20km-es körzetben. smile
Fiatal magas vékony pasiként ismerkednék nőkkel párokkal 20km-es körzetben. smile
Nagy formasan telt no part keresek harmasra ,mindeki oromere bp-2 3 ker elonyben .sex minden mennyisegben
Sziasztok. Igazi ducifan vagyok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Székesfehérvár??
Sziasztok!
Eger, Hatvan, Ózd környékén szimpatikus párt keresek!
Eger, Hatvan, Ózd környékén szimpatikus párt keresek!
Pest vagy Jász-Nagykun-Szolnok megyéből keresek nagyon telt(mondjuk kövér) nőt.
Ha 120kg felett vagy feltétlen írj!
Átlagos kinézetű 30as férfi vagyok nagy mérettel és imádok nyalni!
Ha 120kg felett vagy feltétlen írj!
Átlagos kinézetű 30as férfi vagyok nagy mérettel és imádok nyalni!
Szexuálisan túlfűtött Pasi vagyok Egyedül illetve Párommal, ismerkednénk lányokkal,aki szereti ha órákig kényeztetik illetve jól megdolgozzák. Alkalmi illetve tartós szex kapcsolatot keresek.

Szia. Merre laktok?
Sziasztok. Ma délután volna kedve valakinek személyesen találkozni Miskolcon a nagy tesconál? Kis ismerkedés, mielőtt az ágyban kötünk ki. 3 óra előtt ott leszek. Ezen a számon hívj, vagy sms- írj.06305860674
Sziasztok....
Ismét kis meglepi páromnak...
Szombat estére 02.27-re keresünk még pár pasit..AKI KOMOLYAN IS GONDOLJA.
Ismét kis meglepi páromnak...

Szombat estére 02.27-re keresünk még pár pasit..AKI KOMOLYAN IS GONDOLJA.
28éves veszprémi igényes srác vagyok , ismerkednék hölgyekkel párokkal, unatkozó háziasszonyokkal .Diszkréció adott és elvárt . Hetero alapon minden jóban benne vagyok. Helyem van , utazni tudok . mustang1932@citromail.hu , ide várom az üziket telefonszámmal együtt .
Sziasztok
Párokat ,hölgyeket keresek akikkel együtt ki élhetem minden szexuális vágyamat, vágyainkat.
Párokat ,hölgyeket keresek akikkel együtt ki élhetem minden szexuális vágyamat, vágyainkat.
Hölgyet kényeztettnék
35.170.65.
Nagy mérettel rendelkezem
35.170.65.
Nagy mérettel rendelkezem
Érd környékén van valaki? Ismerkedni?
Dombóvár v körny???
35.170.65 barna haj barna szem
35.170.65 barna haj barna szem
Sziasztok! Holnap nap közbenre keresek dundi hölgyet.Ha közelben agy hozlak viszlek
Legyél dundi

Vác mellett párt,lányt fogadnánk otthonunkban!
Borotváltság fontos!

Sziasztok,Gödöllőn hétvégén este párral találkoznánk. hely van.