Extrém kövér,helyes arcú hölgyet keresek 150 kg felett.Sportos,diplomás férfi vagyok.Bármilyen kapcsolat érdekel.
Telt, Molett, Kövér hölgyet keresek akit kényeztethetnék, aki élvezi a szexet élőben.
Priviben beszéljük meg a vágyaid
Priviben beszéljük meg a vágyaid
Győr v kőrny
Holnap este hölgy akivel megünnepelhetném a szülinapom?
36.170.65
Holnap este hölgy akivel megünnepelhetném a szülinapom?
36.170.65
irok üzibe
(Ez egy válasz cucaimi üzenetére (2016. 07. 19. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma mostanában pasi hozzánk?
Ma mostanában pasi hozzánk?
Székesfehérvari 25éves 85 kg pasi keres teltebb lànyt párt!!! Képek info adatlap kérdés csak priviben!
kocsi van utazni tudok!

Sziasztok!
Telt duci extra duci hölgyet párt keresek.Pest megye déli és keleti részén.
Telt duci extra duci hölgyet párt keresek.Pest megye déli és keleti részén.
Ma este???
Győr v körny?
Hőlgy?
Győr v körny?
Hőlgy?
Párokhoz csatlakoznék orálisan akár mindkét fél részére. Szabolcs és Hajdú körzete.
Óriási méretű,150-200 kg-os ápolt hölgyet keresek,mindenféle kapcsolat érdekel.
Te bekapod én kinyallak, hölgyet lányt keresek orális játékhoz Bük -Sopron környékén.
Zalai duci molett nagyseggű lányokkal ismerkednek!
Mezőkövesd környékén hölgy?Helyem van!
Telt szőke hölgy jelentkezőt várok aki benne lenne diszkrét szexben. Független, vagy akár pároddal is. A kor 60 évig bele fér. Várom a jelentkezőket, ha lehet akt vagy arcos jelentkezőket várok: laly35@citromail.hu
Csákvár, Székesfehérvár közeléből lányokat, párokat keresek, akiket nézhetnék szex közben. Vagy beszállnék a hölgy örömére.
Sziasztok. Bük - Sopron környékén keresek lányt,unatkozó elhanyagolt nőt. Egymás előtti maszturbálás,kézi munka, szereted ha sokáig nyalnak az még jobb. A többihez a fantázia szab határt. Írj minél előbb, annál hamarabb élvezkedünk
Sziasztok! 46 éves , nem független nő, Nyíregyházi diszkrét férfit keres szexkapcsolatra.
Sziasztok
Tudom nem sok esélye van ,hogy bárki is irni fog de azért teszek egy próbát. 22 èves nagy darab férfiként szívesen találkoznék párokkal, lányokkal. Jelenleg nincs párom, utazni tudok.
Hosszútávu kapcsolat is érdekel.
Tudom nem sok esélye van ,hogy bárki is irni fog de azért teszek egy próbát. 22 èves nagy darab férfiként szívesen találkoznék párokkal, lányokkal. Jelenleg nincs párom, utazni tudok.
Hosszútávu kapcsolat is érdekel.
Full kamu
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 15. péntek 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 15. péntek 07:15

Törölt felhasználó (1411122)

Sziasztok! Teltkarcsú Nyíregyházi, nem független nő, ápolt, igényes pasit keres, 25-50 éves korig, titkos szex kapcsolatra!
Sziasztok! Budapest Környéki telt hölgyekkel ismerkednék.