Sziasztok Telt duci hölgyet keresek minden jóra utazni tudok 46 éves vagyok !
érdekeltek!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 25. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 25. vasárnap 18:13
Törölt felhasználó (939668)

Kedves nemdohányos duci maci telt párral, pasival ismerkednénk a korosztályunkból és a közelünkből!
Kedves nemdohányos duci maci telt párral, pasival ismerkednénk a korosztályunkból és a közelünkből!
Kecskeméten kényeztetnék telt, duci Hölgyet.

írj privátba..
(Ez egy válasz Franciakulcs üzenetére (2016. 09. 25. vasárnap 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
átlagos pasi vagyok, viszont a farkam kisebb! Ha felkeltettem figyelmed, írj!
Telt,duci, kövér igényes ápolt hölgyet kényeztetnék bcsaba és környékén☺kortól függetlenün
Telt,duci, kövér igényes ápolt hölgyet kényeztetnék bcsaba és környékén☺kortól függetlenün
Kifejezetten DUCI hölgyet kényeztetnék HOOSSSZAN....

Sziasztok!
Bp-i telt, nagyon duci hölgyet keres alkalmi szexkapcsolatra egy mackó pasi.
Bp-i telt, nagyon duci hölgyet keres alkalmi szexkapcsolatra egy mackó pasi.
Macis értelmiségi srác csatlakozna párokhoz, akár utazni is tudok, de főleg Szeged és vonzáskörzete. Több infó üzenetben

minden jóban benne vagyok!
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek elhanyagolt kiéhezett anyukát-feleséget, túlfűtött nimfomán lányt.
Sziasztok. Tibor vagyok, 39 éves, budapesti pasi. Ma este párral ismerkednék!

Puncit nyalnék, kor testalkat nem akadály. Szabolcs és környéke.
A3 kerben duci telt holgyet keresek sos. Jo a szerszamom
34 eves nem fuggetlen 110 kg pasi vagyok . Fehervaron s akar autoban is szopnek. Csak szopast vallalok. Diszkrecio fontos. Helyem neha van.
38 éves macis bi pasi duci nőt, fiút, pàrt, keres baràti és egyéb kellemesebb kapcsolatra székesfehérvàrról. Írj privit