Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtök este párral- lánnyal szívesen ismerkednék!

Hőlgy v anyuka?
Minden féle lehetőség érdekel
Minden féle lehetőség érdekel
Most valaki 3. ker kocsiba, leszopna élvezésig? akár támogatásért
mi is ducik férfi,pàrok irjanak
Sziasztok .
Telt,duci,kövér nővel vagy párral ismerkednék . kor mellékes lehet természetes fazonírozott is . Bp-i nemfüggetlen pasi vagyok
Telt,duci,kövér nővel vagy párral ismerkednék . kor mellékes lehet természetes fazonírozott is . Bp-i nemfüggetlen pasi vagyok
Írj nekem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 14. szerda 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 14. szerda 21:10
Törölt felhasználó (1463952)

Sziasztok!
Bp-i vagyok, molett 20 eves lany, es nem vagyok semmi jonak az elrontoja
Ettol fuggetlenul orulnek egy komolyabb kapcsolatnak is.
Irjatok!
Bp-i vagyok, molett 20 eves lany, es nem vagyok semmi jonak az elrontoja

Szia! Nézd meg az adatlapom és keress,ha gondolod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 14. hétfő 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 14. hétfő 08:32
Törölt felhasználó (1345692)

Sziasztok!
50-es,60-as nagyon intelligens,lehetöleg ősszülő,nagy intimmel rendelkező férfit keresek nejem kieligitésére ,aki nagy fenekü,nagy mellű szőke kék szemű molett hőlgy,,gátlásos 40 éves.Tatabányán élünk.Intelligencia nagyon számit,legyél jó értelembe vett úriember.
50-es,60-as nagyon intelligens,lehetöleg ősszülő,nagy intimmel rendelkező férfit keresek nejem kieligitésére ,aki nagy fenekü,nagy mellű szőke kék szemű molett hőlgy,,gátlásos 40 éves.Tatabányán élünk.Intelligencia nagyon számit,legyél jó értelembe vett úriember.
Nagyon telt(140-160kg) nőt keresek! Többit e-mailben megbeszéljük.
hokuszpok2016@citromail.hu
hokuszpok2016@citromail.hu
Sziasztok! Lányt vagy kis intimmel rendelkező párt keresünk 4es gabajosára Kalocsam Baja, Solt vagy környéke
20 éves egyetemista srác játszótársat keres...ha gondolod írj
Sziasztok!
Kaposvár-Dombóvár
Hölgy v anyuka?
Hölgy v anyuka?
Kedves találkozni is merő hölgyet keresek 35-50 éves korig Szabolcs és környékéről. Diszkrét átlagos 50-es férfi vagyok. Főleg az orális szex érdekel viszonzás nélkül is. Alkat nem számít.
Sziasztok! Lányt vagy kis intimmel rendelkező párt keresünk 4es gabajosára Kalocsam Baja, Solt vagy környéke
szép napot mindenkinek. Fejér megyéből vagy környékből keresnék ilyen lehetőséget.Kezdő vagyok még benne

Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Ismerkednék telt alkatúakkal , én macis srác vagyok, diszkréció adott

Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, izmos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható!
KERESEK !!kizárólag TŐLEM FIATALABB PEST MEGYEI HETERÓ FÉRFIT . NE DOHÁNYOZZON LEGYEN ADATLAPJA . LEGYEN MOBILIS , NORMÁLIS ÉRTELMI ÉS ÉRZELMI SZINTJE . EGY ÉJSZAKÁS KALANDOR NEM ÉRDEKEL SZERETŐT KERESEK MINŐSÉGI EGYÜTTLÉTEKHEZ . KÉPCSERE VIBEREN . VGY EMAILEN mrs2016@citromail.hu TALI UTÁNA . CSAK AZ ÍRJON AKI TETTRE KÉSZ. TÖBBI RÉSZLET AZ ADATLAPOMON . Remélem mindenki megtalálja akit keres. sok sikert
Telt hölgyel ismerkednék
Nyalàs centrikus vagyok.ü
Nyalàs centrikus vagyok.ü