Kis intimmel? ..... Itt olyan nincs is
(Ez egy válasz actara üzenetére (2016. 11. 18. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 18. péntek 18:46

Sziasztok! Lányt vagy kis intimmel rendelkező párt keresünk 4es gabajosára Kalocsam Baja, Solt vagy környéke
Telt párt keresek monor és környékén!!
40-50 körüli hölgyeket párokat kényeztetnék orálisan. 50 -es átlagos pasi vagyok. Szabolcs és környéke.
Egy régebbi regisztrációmmal amit töröltek valamiért Sajnos nem voltam szimpatikus nektek
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 20. vasárnap 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 20. vasárnap 07:02
Törölt felhasználó (974612)

velünk esetleg?
Kedves nemdohányos macis telt pasival ,párral ismerkednénk a korosztályunkból!!!
Telt v duci hölgyet kényeztettnék
Akkàr visszonzàs nélkül is
Akkàr visszonzàs nélkül is
velünk esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 20. vasárnap 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 20. vasárnap 06:52
Törölt felhasználó (1478352)

Sziasztok.
Duci, kövér hölggyel vagy párral ismerkednék. Nemfüggetlen Bp-i pasi vagyok
Sziasztok.
Párt, lányt esetleg jó adottságú urat keresünk akinek lenne kedve most csatlakozni hozzánk!
200 kg körüli hölgyet keresek az egész országból.Bármilyen kapcsolat érdekel,mindenre nyitott vagyok.
Sziasztok! Lányt vagy kis intimmel rendelkező párt keresünk 4es gabajosára Kalocsam Baja, Solt vagy környéke
vàc kornyekerol aki szereti a husi nőket.....mert a nejem az dagi
de cuki vagy!!!! minden nőnek ilyen férjet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 14. hétfő 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 14. hétfő 08:32

Törölt felhasználó (1345692)

Sziasztok!
50-es,60-as nagyon intelligens,lehetöleg ősszülő,nagy intimmel rendelkező férfit keresek nejem kieligitésére ,aki nagy fenekü,nagy mellű szőke kék szemű molett hőlgy,,gátlásos 40 éves.Tatabányán élünk.Intelligencia nagyon számit,legyél jó értelembe vett úriember.
50-es,60-as nagyon intelligens,lehetöleg ősszülő,nagy intimmel rendelkező férfit keresek nejem kieligitésére ,aki nagy fenekü,nagy mellű szőke kék szemű molett hőlgy,,gátlásos 40 éves.Tatabányán élünk.Intelligencia nagyon számit,legyél jó értelembe vett úriember.
Sziasztok!
Fiatal jóképűnek mondott srác hölgyet keres... szokásos szöveg
Győr közelében esetleg pesten ismerkednék hölgyek akinek van skype mutat képet és találkozni is mer
Fiatal jóképűnek mondott srác hölgyet keres... szokásos szöveg
Győr közelében esetleg pesten ismerkednék hölgyek akinek van skype mutat képet és találkozni is mer

Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, izmos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható!
Péntek estére keresünk párt- párcserére Miskolc környékéről.
Üziket privátban várjuk.
Üziket privátban várjuk.
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtök este párral- lánnyal szívesen ismerkednék!

Hőlgy v anyuka?
Minden féle lehetőség érdekel
Minden féle lehetőség érdekel
Most valaki 3. ker kocsiba, leszopna élvezésig? akár támogatásért
mi is ducik férfi,pàrok irjanak