Kedves Nemdohányzó párral ismerkednénk a korosztályunkból.
Sziasztok! párommal ma estére keresnénk párt közös élményekhez.
Tolna megyei bi hölgy van itt??
30 éves 190/90 borsodi srác vagyok. Nem lankadó kedvvel smile keresem korombeli vagy idősebb telt vagy teltkarcsú hölgypartnerem.. Párok is jöhetnek.Diszkréció adott. Elsősorban Miskolc-Szikszó-Encs-Szerencs környékén.
Sziasztok.40 éves Budapesti ápolt pasi vagyok,vastag farokkal.Szivesen ismerkednék telt hölgyel vagy párral.Irjatok üzit.Köszi
Vasárnap délután Debrecenben keresünk PÁRT 4-es gabalyodáshoz
párt nöt keresek bi játékokra is vevö vagyok
Békés megyében, hölggyel, párral ismerkednék.
Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, izmos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható! Többes tapasztalattal rendelkezem!
Csorna!
Hölgyet kényeztettnék.
Hölgyet kényeztettnék.
sziasztok! 20-éves jóképű, hoszantartó.sex imádó srác vagyok! Nógrádmegyéből, főként salgótarjánból keresek női vagy sex parnert
Nemdohányos Duci maci telt párral ismerkednénk a korosztályunkból!
34 éves pasi vagyok, kisse kihűlt kapcsolatban élek. Szeretnék még találni valakit, aki még vágyik a csókra,ölelésre, szenvedélyre, ez nekem hiányzik. Válni nem szeretnék viszont egy tartós , diszkrét kapcsolatot igen. Egy valakit keresek csak.
Szívesen ismerkednék teltebb, cicis Hölggyel
- szeretek nyalni, kényeztetni és, természetesen szexelni hosszan, tartalmasan

Sziasztok!
Ma este kukkolnék lányokat, anyukákat, párokat. Helyem is van. Bp. XI. ker. 37 éves normal alkatú, ápolt pasi. Idősebb hölgyet is szívesen látnék.

Ma estere keresunk kb 1 ora idotartamra Gyalra part vagy nagy intim merettel rendelkezo pasit.
Tibooo1987@gmail.com -ra varjuk a fenykepes jelentkezeseket!!!!
Tibooo1987@gmail.com -ra varjuk a fenykepes jelentkezeseket!!!!
Sziasztok
Budapesti párt vagy hölgyet keresek 44 éves vékony sportos pasi vagyok
Budapesti párt vagy hölgyet keresek 44 éves vékony sportos pasi vagyok
NA Akkor Én!!!! Keresek,egy párt,akár ma estére,de,csak akik ,komolyan gondolják!!!!Várlak,vacsorára!!
Sziasztok!
Telt hölgyekért megőrülök,keresem olyan hölgy-hölgyek társaságát aki bevezetne mélyebben a sex-be.
Ápolt 35-ös férfi vagyok ápolt fantázia dús nagymellű partnert keresek.
Telt hölgyekért megőrülök,keresem olyan hölgy-hölgyek társaságát aki bevezetne mélyebben a sex-be.
Ápolt 35-ös férfi vagyok ápolt fantázia dús nagymellű partnert keresek.