Duci hölgy vagy pár ma Székesfehérvár és környékén?
Sziasztok. Péntek estére keresünk párt. Helyünk van. Csak olyan írjon aki komolyan is gondolja.
Duci molett nagyseggű lányokkal ismerkednék.Zalából
Odaadóan gyengéd és kedves pasi vagyok, aki önmagára és környezetére igényes, ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Ha szeretnél kilépni a hétköznapi hajtásból, vagy csak gyengédségre, lazításra, feltöltödésre, masszázsra vágysz akkor jó helyen jársz.
Szabadidőd kellemesebbé tételéhez, swinger klub látogatáshoz is parnered lehetek.reszletek! Email.
Ha szeretnél kilépni a hétköznapi hajtásból, vagy csak gyengédségre, lazításra, feltöltödésre, masszázsra vágysz akkor jó helyen jársz.
Szabadidőd kellemesebbé tételéhez, swinger klub látogatáshoz is parnered lehetek.reszletek! Email.
Sziasztok! Szívesen nyalnék telespriccelt puncit vagy nyalnám miközben dugják
Más huncutságok is érdekelnek
Utazni is tudok

Sziasztok.
Olyan pasik,párok jelentkezését várjuk akik szivesen ismerkednének beszélgetnének.Ha van időtök és nem szeretnétek kapkodni akkor írjatok. De tényleg csak akkor ha türelmesek vagytok
Mi egy telt pár vagyunk és szeretnénk feszegetni a határainkat, ismerkedni ,beszélgetni megismerni mások szokásait.
Ági és Balázs
Olyan pasik,párok jelentkezését várjuk akik szivesen ismerkednének beszélgetnének.Ha van időtök és nem szeretnétek kapkodni akkor írjatok. De tényleg csak akkor ha türelmesek vagytok
Mi egy telt pár vagyunk és szeretnénk feszegetni a határainkat, ismerkedni ,beszélgetni megismerni mások szokásait.
Ági és Balázs
holnap délelőttre keresek nőt, lányt tatabánya budapest között
Ápolt vastag méretű hellyel rendelkező negyvenes házibarát

Sziasztok Győri vagy környéki biszex pár barátja lennék akár hosszabb távon is
Ma estére keresünk párt vagy pasit Eger környékén.Helyünk nincs.
Veszprémi pasi ismerkedne telt lányokkal. Sportos vagyok, a beleélvezés is nagyon izgat, és vállalom az esetleges következményeket
Sziasztok! Milf nőt locsolnék most!
keresek ma estére játszó társam (nőt, lányt) Pest és Tatabánya környékéről kocsim van utazni tudom helyem nincs
test alkatom sportos macis méreteim 190cm/90kg 16cm/6cm
test alkatom sportos macis méreteim 190cm/90kg 16cm/6cm
Sziasztok. Ma estére keresünk párt. Helyünk van
Sziasztok ha tutok utazni gyöngyösre akor bene vagyok privátban keresetek
(Ez egy válasz szepi1980 üzenetére (2017. 04. 15. szombat 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ajkai egyedülálló férfiként keresnék hölgyeket vagy párokat hétvégi felnőtt játékokhoz.Utazni tudok,de fogadni nem.Sok mindenre nyitott vagyok kölcsönös rokonszenv alapján!!Kor és alkat mellékes,de diszkréció,higiénia,és egészség oda-vissza alapon!!Belső levélben kérném az esetleges jelentkezést!Szép napot mindenkinek!!
Sziasztok!
Nyitott partnert, partnereket keresek ma és holnap estére.
Utazni tudok.
Nyitott partnert, partnereket keresek ma és holnap estére.
Utazni tudok.
Parommal harmadikat keresunk ejszakai furdozeshez. Del borsod. Eger kornyeke.
Sziasztok. Vasárnap estére keresünk párt. Helyünk van.
Szegeden vagy környékén duci pasi keres kalandot kortól és nemtől függetlenül ! Hölgyet (hölgyeket) kényeztetnék (kor, alkat és kinézet nem számít) ! Párokhoz csatlakoznék akár mindkét fél örömére !
A szexben csak a fantázia szab határokat
Keress meg ha te is így gondolod !
A szexben csak a fantázia szab határokat