Kecskeméti párt keresek
Extrém kövér nőket imádó sportos férfi keres 200 kg körüli hölgyet.Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.Kifejezetten vonzónak és izgatónak tartom a hatalmas,hájas női testet.
Valós bevállalós pasit keresunk szombatra harmashoz. Esetleg parokkal is szivesen ismerkedunk. Utazni tudunk de nem art ha te is.
Írtam
(Ez egy válasz Janitdi üzenetére (2017. 04. 26. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 26. szerda 13:55

Hellyel rendelkező férfit keresünk hármasra 50-es duci hölgy örömére Bpest üzi priviben
Hellyel rendelkező férfit keresünk hármasra 50-es duci hölgy örömére Bpest üzi priviben

Törölt felhasználó (1779672)

Tíz évnél is régebben házaspár vagyunk, és jól látjátok, mi is ilyen korunkra őrültünk meg, hogy regisztráltunk ide. Arra várunk, hogy netán beesik ide egy olyan pár mint mi, akiktől általában azt kérdik, hogy mit keresnek itt.
.
Nem a szex hiányzik, mert az megvan, és tökéletes. Egy értelmes és érett kapcsolatot keresünk egy hozzánk hasonló párral.

Nem a szex hiányzik, mert az megvan, és tökéletes. Egy értelmes és érett kapcsolatot keresünk egy hozzánk hasonló párral.
Szegedi duci pasi keresi szexpartnerét ! Hölgyek vagy párok jelentkezését várom KORTÓL (18-80 év) és ALKATTÓL (40-160 kg) függetlenül ! Idősebb hölgyet (hölgyeket is szívesen kényeztetnék !
Tíz évnél is régebben házaspár vagyunk, és jól látjátok, mi is ilyen korunkra őrültünk meg, hogy regisztráltunk ide. Arra várunk, hogy netán beesik ide egy olyan pár mint mi, akiktől általában azt kérdik, hogy mit keresnek itt.
.

sziasztok! Lányt esetleg kis intimmel rendelkezö párt keresünk Kalocsa vagy környékén közös jatszadozásra. A kis intim nem 20cm-nel kezdődik .. Csak képes üzenetre válaszolunk és csak akkor ha tetszik amit látunk. félreértés ne essék de szexhez keresünk partnert és ha nem teszünk egymásnak akkor ne fussunk felesleges köröket.
Sziasztok. Alkalmi vagy tartós de laza kapcsolatra keresek egy hölgyet. 37 év ffi vagyok.Viber szám az adatlapon
Udv, mai napra parhoz, holgyhoz csatlakoznek! Intelligens, igenyes, fiatal, jo merettel rendelkezo pasi vagyok! Szekesfehervar kornyeke
sziasz
tok Ajka környéke????

Sziasztok. Alkalmi vagy tartós de laza kapcsolatra keresek egy hölgyet. 37 év ffi vagyok.Viber szám az adatlapon
Pasit keresünk ma estére
28 éves srác keres szórakozást Szegedről.
Hölgyek, Párok?
Hölgyek, Párok?
sziasztok.ma estére keresünk párt.helyünk van.
Sziasztok.40 éves Budapesti ápolt pasi vagyok,vastag farokkal.Szivesen ismerkednék telt hölgyel vagy párral.Irjatok üzit.Köszi
Hölgyet keresünk édes hármashoz!
szia! Hölgyet esetleg kis intimmel rendelkezö párt keresünk Kalocsa vagy környékén közös jatszadozásra. Mi fiatal pár vagyunk duci hölgy taggal. Lány bi! Fényképet kérünk mivel szexhez keresünk partnert es kell a vonzalom. Nem kepcserélgetni szeretnénk természetesen