Ismerkednék telt alkatúakkal

Telt alkatú hölgy vagy pár ismeretségét keresem.
Kortol fuggetlenul leanyzot keresek diszkret kapcsolatra, adatlapomon mindent megtalalsz.
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy a ma estém szabaddá vált, így szívesen tölteném el kellemesen egy hölgy társaságában
20-50 kor közötti hölgyet keresek, helyem van, de utazni is tudok ésszerű távolságon belül.
Magasság, súly majdhogynem mindegy, 2-3 levél váltás után eldől egymást keressük-e
Úgy alakult, hogy a ma estém szabaddá vált, így szívesen tölteném el kellemesen egy hölgy társaságában

20-50 kor közötti hölgyet keresek, helyem van, de utazni is tudok ésszerű távolságon belül.
Magasság, súly majdhogynem mindegy, 2-3 levél váltás után eldől egymást keressük-e
Sziasztok , Telt Duci lány nőt keresek vagy párt Pest megye Vác és környéke én 47 év 172 cm 74 kg barna haj szem átlagos alkat .
Szép estét!
Telt lányt keresek laza kapcsolatra, sexchatre. Átlagos alkatú, pécsi srác vagyok. Adataim a profilomon, képet skypon küldök, ha megvan a kölcsönös szimpátia.
Telt lányt keresek laza kapcsolatra, sexchatre. Átlagos alkatú, pécsi srác vagyok. Adataim a profilomon, képet skypon küldök, ha megvan a kölcsönös szimpátia.
Szegedi duci pasi keresi szexpartnerét ! Hölgyek vagy párok jelentkezését várom KORTÓL (18-80 év) és ALKATTÓL (40-160 kg) függetlenül ! Idősebb hölgyet (hölgyeket is szívesen kényeztetnék !
Nyiregyházi lányt hölgyet keresek ismerkednek orálisan kenyesztetnem partnerem otthonában..anyagiak ért cserébe..laju85@citromail.hu címen elérhető vagyok írjatok..
Telt alkatúak vannak itt?
párt keresnénk

bi ffi pár vagyunk párom sportos testalkatu én kövér vagyok aki sportos tstalkatu páromnak parancsolna megdugna én szopni szopatni szeretek 45-75 év között jó lenne ha kövér lennél
Sziasztok.
Olyan párok esetleg pasik jelentkezését várjuk akik szivesen ismerkednének beszélgetnének.Ha van időtök és nem szeretnétek kapkodni akkor írjatok. De tényleg csak akkor ha türelmesek vagytok
Mi egy telt pár vagyunk és szeretnénk feszegetni a határainkat, ismerkedni ,beszélgetni megismerni mások szokásait.
Ági és Balázs
Olyan párok esetleg pasik jelentkezését várjuk akik szivesen ismerkednének beszélgetnének.Ha van időtök és nem szeretnétek kapkodni akkor írjatok. De tényleg csak akkor ha türelmesek vagytok
Mi egy telt pár vagyunk és szeretnénk feszegetni a határainkat, ismerkedni ,beszélgetni megismerni mások szokásait.
Ági és Balázs
26 éves kissé duci srác ismerkedne lányokkal

Hellyel rendelkező férfit keresünk hármasra 50-es duci hölgy örömére Bpest üzi priviben
Sziasztok Győri vagy környéki biszex pár házi barátja lennék hosszabb távon is
Részletek a lapomon
Részletek a lapomon
sziasztok
35 eves apolt,egeszseges ferfi vagyok
alkatom magas,ferfias,farkam 18cm,borotvalt
tobbes szexet kedvelo parokkal,holgyekkel ismerkednek
nem kamus vagyok,van kello tapasztalatom
autom van,szivesen utazom akar tavolabbra is
irjatok batran,mindenkinek valaszolok
oxigen80@gmail.com
koszonom
35 eves apolt,egeszseges ferfi vagyok
alkatom magas,ferfias,farkam 18cm,borotvalt
tobbes szexet kedvelo parokkal,holgyekkel ismerkednek
nem kamus vagyok,van kello tapasztalatom
autom van,szivesen utazom akar tavolabbra is
irjatok batran,mindenkinek valaszolok
oxigen80@gmail.com
koszonom
Extrém kövér,200 kg körüli hölgy minden kívánságát teljesítem.Rajongok a hatalmas,hájas nőkért.Teljesen mobil vagyok.
Sziasztok. Ma estére keresnénk párt. helyünk van. csak olyan írjon aki komolyan is gondolja.
Párok talalkozzuk a demjeni furdoben holnap este. Csajok vegyetek fol a csuklotokra szines karkotot ! Onnan ismerjuk meg majd parok egymast. Ki van benne? Kamusok kimeljenek. Legyen a szin piros rozsaszin vagy zold.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Kecskeméti párt keresek
Extrém kövér nőket imádó sportos férfi keres 200 kg körüli hölgyet.Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.Kifejezetten vonzónak és izgatónak tartom a hatalmas,hájas női testet.