Extrém kövér,200 kiló körüli társat keresek.Sportos férfi vagyok.Bármilyen kapcsolat érdekel.

Sziasztok! 
A SZEXBEN bármire kapható, tabukat nem ismerő férfiként keresem partnerem!
Szeged vagy környékéről keresek hőlgyet, párt vagy akttív bi pasit (pasikat)! Kor és kinézet nem számít!
Én egy passzív bi, mackós 36 éves pasi vagyok!

A SZEXBEN bármire kapható, tabukat nem ismerő férfiként keresem partnerem!
Szeged vagy környékéről keresek hőlgyet, párt vagy akttív bi pasit (pasikat)! Kor és kinézet nem számít!
Én egy passzív bi, mackós 36 éves pasi vagyok!
                	Autóval és esténként 1-2 órás szabadidővel rendelkező macis ( nagydarab ) pasit keresünk autós kalandhoz .. Levelet priviben várunk,

Sziasztok!!! Szombat vagy vasárnap estére keresek párt lányt bi is Borsod előny

Sziasztok. Péntek estére keresünk valós párt. Helyünk van.

Kecskeméti párt keresek

Sziasztok.
Hölgyet/párt keresek minden földi jóra a közelből. Én magas fiatal vékony srác vagyok. Ha érdekellek írj nyugodtan 

Hölgyet/párt keresek minden földi jóra a közelből. Én magas fiatal vékony srác vagyok. Ha érdekellek írj nyugodtan

Sziasztok!
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra... Telt alkat imádó vagyok.
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály. Valaki?

Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra... Telt alkat imádó vagyok.
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály. Valaki?
                	Duci maci telt nemdohányzó pasival vagy párral ismerkednénk a korosztályunkból!

Szeged vagy környéki párt vagy hölgyet (hölgyeket) kényeztetnék esetleg aktív bi pasit (pasikat) !

Sziasztok.Péntek estére keresnénk valós párt.Fogadni tudunk.

Hölgyet/párt keres erotikára NAPKÖZBEN  31 éves, magas utazó férfi. Borsod,Eger,Nyíregyháza.

Parok srácok csajok. Szerettek swingerbe jarni? Esetleg soha nem voltatok, de kiprobalnatok? Dobjunk ossze egy fantasztikus estét szombaton. Tovabbi infok privatban. Szeri tem senki sem banja meg.

Sziasztok. Alkalmi vagy tartós de laza kapcsolatra keresek egy hölgyet. 37 év ffi vagyok.Viber szám az adatlapon

Ismerkednék telt alkatúakkal  

Telt alkatú hölgy vagy pár ismeretségét keresem.

Kortol fuggetlenul leanyzot keresek diszkret kapcsolatra, adatlapomon mindent megtalalsz.

Sziasztok!
Úgy alakult, hogy a ma estém szabaddá vált, így szívesen tölteném el kellemesen egy hölgy társaságában 

20-50 kor közötti hölgyet keresek, helyem van, de utazni is tudok ésszerű távolságon belül.
Magasság, súly majdhogynem mindegy, 2-3 levél váltás után eldől egymást keressük-e

Úgy alakult, hogy a ma estém szabaddá vált, így szívesen tölteném el kellemesen egy hölgy társaságában

20-50 kor közötti hölgyet keresek, helyem van, de utazni is tudok ésszerű távolságon belül.
Magasság, súly majdhogynem mindegy, 2-3 levél váltás után eldől egymást keressük-e
                	Sziasztok , Telt Duci lány nőt keresek vagy párt Pest megye Vác és környéke én 47 év 172 cm 74 kg barna haj szem átlagos alkat .

Szép estét!
Telt lányt keresek laza kapcsolatra, sexchatre. Átlagos alkatú, pécsi srác vagyok. Adataim a profilomon, képet skypon küldök, ha megvan a kölcsönös szimpátia.
        Telt lányt keresek laza kapcsolatra, sexchatre. Átlagos alkatú, pécsi srác vagyok. Adataim a profilomon, képet skypon küldök, ha megvan a kölcsönös szimpátia.

2017. 05. 13. szombat 09:03
                		2017. 05. 13. szombat 09:03

teltcica36
 teltcica36

Erin
    	        	Erin Sex Clowns 2
 Sex Clowns 2
     Ass to mouth 9
 Ass to mouth 9
     Lesbian College Coeds 13
 Lesbian College Coeds 13
     A pesti spriccparty klub 14 - A doktornő is bedobja magát