Kecskeméti párt keresek
Sziasztok!
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály.
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály.
Eger környéki hölgyet vagy párt keresek hétköznap napközbeni találkára. Átlagban hétfőtől péntekig 11 és 15 óra között lenne nekem jò. Ugyanakkor helyet is tudok biztosítani.
Sziasztok párral ismerkednék a hölgy örömére intelligens , magára adó 30 éves nem dohányzó , átlagos srác vagyok! Komoly , határozott pár be mutatkozó levelét várom akár hosszabb távra is . A diszkréció adott és elvárt !
Hölgyeim ma valaki Monoron??
Eger környéki hölgyet vagy párt keresek hétköznap napközbeni találkára. Akár még mára is. Átlagban hétfőtől péntekig 11 és 15 óra között lenne nekem jò. Ugyanakkor helyet is tudok biztosítani.
Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. Napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprém és környékéről. Talihelyem van. Üzenetet privátba,vagy a vpnorbi@freemail.hu ra írjátok
Hölgyet keresnék akár tartós kapcsolatra is. Szimpátia, ápoltság fontos! Helyem, autóm van. Ha kérhetlek belső levelet írj, köszönöm!
Kecskemét és környékén keresek hölgyeket bi párokat pasikat 100 km-ig utazni is tudok
Telt alkatú nővel ismerkednék Nyíregyháza környékén, kortól függetlenül.
Hali Borsod vagy SZabolcsból keressünk harmadiknak csak nagyfarokkal lévö pasit! nem levelezgetni akkarok!
De kár hogy esténként :(
(Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2017. 05. 12. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 12. péntek 08:28

Autóval és esténként 1-2 órás szabadidővel rendelkező macis ( nagydarab ) pasit keresünk autós kalandhoz .. Levelet priviben várunk,
sziasztok duci párral barátkoznék Ajka környéke??

Sziasztok, jó estét. 195 magas vagyok és duci,husis hölgypartnerem keresem kortól függetlenül ! Írj bátran!
Sziasztok. Hölggyel ismerkednék laza de tartós kapcsolatra kortól függetlenül! 37 év pesti ffi vagyok! Viber szám az adatlapon!
Sziasztok!Hölgypartnerem keresem hétvégi közös programokhoz,kikapcsolódáshoz!
Extrém kövér,200 kiló körüli társat keresek.Sportos férfi vagyok.Bármilyen kapcsolat érdekel.
Sziasztok!
A SZEXBEN bármire kapható, tabukat nem ismerő férfiként keresem partnerem!
Szeged vagy környékéről keresek hőlgyet, párt vagy akttív bi pasit (pasikat)! Kor és kinézet nem számít!
Én egy passzív bi, mackós 36 éves pasi vagyok!
A SZEXBEN bármire kapható, tabukat nem ismerő férfiként keresem partnerem!
Szeged vagy környékéről keresek hőlgyet, párt vagy akttív bi pasit (pasikat)! Kor és kinézet nem számít!
Én egy passzív bi, mackós 36 éves pasi vagyok!
Autóval és esténként 1-2 órás szabadidővel rendelkező macis ( nagydarab ) pasit keresünk autós kalandhoz .. Levelet priviben várunk,
Sziasztok!!! Szombat vagy vasárnap estére keresek párt lányt bi is Borsod előny