Hölgyet/párt keres erotikára NAPKÖZBEN 31 éves, magas utazó férfi. Borsod,Eger,Nyíregyháza.
Sziasztok.Péntek estére keresnénk valós párt.Fogadni tudunk.
Szeged vagy környéki párt vagy hölgyet (hölgyeket) kényeztetnék esetleg aktív bi pasit (pasikat) !
Duci maci telt nemdohányzó pasival vagy párral ismerkednénk a korosztályunkból!
Sziasztok!
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra... Telt alkat imádó vagyok.
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály. Valaki?
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra... Telt alkat imádó vagyok.
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály. Valaki?
Sziasztok.
Hölgyet/párt keresek minden földi jóra a közelből. Én magas fiatal vékony srác vagyok. Ha érdekellek írj nyugodtan
Hölgyet/párt keresek minden földi jóra a közelből. Én magas fiatal vékony srác vagyok. Ha érdekellek írj nyugodtan

Kecskeméti párt keresek
Sziasztok. Péntek estére keresünk valós párt. Helyünk van.
Sziasztok!!! Szombat vagy vasárnap estére keresek párt lányt bi is Borsod előny
Autóval és esténként 1-2 órás szabadidővel rendelkező macis ( nagydarab ) pasit keresünk autós kalandhoz .. Levelet priviben várunk,
Sziasztok!
A SZEXBEN bármire kapható, tabukat nem ismerő férfiként keresem partnerem!
Szeged vagy környékéről keresek hőlgyet, párt vagy akttív bi pasit (pasikat)! Kor és kinézet nem számít!
Én egy passzív bi, mackós 36 éves pasi vagyok!
A SZEXBEN bármire kapható, tabukat nem ismerő férfiként keresem partnerem!
Szeged vagy környékéről keresek hőlgyet, párt vagy akttív bi pasit (pasikat)! Kor és kinézet nem számít!
Én egy passzív bi, mackós 36 éves pasi vagyok!
Extrém kövér,200 kiló körüli társat keresek.Sportos férfi vagyok.Bármilyen kapcsolat érdekel.
Sziasztok!Hölgypartnerem keresem hétvégi közös programokhoz,kikapcsolódáshoz!
Sziasztok. Hölggyel ismerkednék laza de tartós kapcsolatra kortól függetlenül! 37 év pesti ffi vagyok! Viber szám az adatlapon!
Sziasztok, jó estét. 195 magas vagyok és duci,husis hölgypartnerem keresem kortól függetlenül ! Írj bátran!
sziasztok duci párral barátkoznék Ajka környéke??

De kár hogy esténként :(
(Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2017. 05. 12. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 12. péntek 08:28

Autóval és esténként 1-2 órás szabadidővel rendelkező macis ( nagydarab ) pasit keresünk autós kalandhoz .. Levelet priviben várunk,
Hali Borsod vagy SZabolcsból keressünk harmadiknak csak nagyfarokkal lévö pasit! nem levelezgetni akkarok!
Telt alkatú nővel ismerkednék Nyíregyháza környékén, kortól függetlenül.
Kecskemét és környékén keresek hölgyeket bi párokat pasikat 100 km-ig utazni is tudok