Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok!Környékbeli nővel ismerkednék!
Hellyel rendelkező férfit keresünk hármasra 50-es duci hölgy örömére Bpest üzi priviben
Eger környéki hölgyet vagy párt keresek hétköznap napközbeni találkára. Átlagban hétfőtől péntekig 11 és 15 óra között lenne nekem jò. Ugyanakkor helyet is tudok biztosítani.
Tartós de kötöttségektől mentes kapcsolatot kereső holgyel ism. 37 év ffi vagyok!viber?
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Eger környéki hölgyet vagy párt keresek hétköznap napközbeni találkára. Átlagban hétfőtől péntekig 11 és 15 óra között lenne nekem jò. Ugyanakkor helyet is tudok biztosítani.
Sziasztok Győri vagy környéki biszex pár , vagy bi férfi 22. hétfő délelőtt vagy délután
Részletek a lapomon
Részletek a lapomon
Telt alkatú párhoz csatlakoznák , diszkréció adott és elvárt

Sziasztok!Esztergom környékén hölgy?
Sziasztok
Párokat keresek
Párokat keresek
Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. Napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprém,Fehérvár,Siófok és környékéről. Talihelyem van. Üzenetet privátba,vagy a vpnorbi@freemail.hu ra írjátok
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok!
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály.
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály.
Sziasztok párral ismerkednék a hölgy örömére intelligens , magára adó 30 éves nem dohányzó , átlagos srác vagyok! Komoly , határozott pár be mutatkozó levelét várom akár hosszabb távra is . A diszkréció adott és elvárt !
Hölgyeim ma valaki Monoron??
Eger környéki hölgyet vagy párt keresek hétköznap napközbeni találkára. Akár még mára is. Átlagban hétfőtől péntekig 11 és 15 óra között lenne nekem jò. Ugyanakkor helyet is tudok biztosítani.
Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. Napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprém és környékéről. Talihelyem van. Üzenetet privátba,vagy a vpnorbi@freemail.hu ra írjátok
Hölgyet keresnék akár tartós kapcsolatra is. Szimpátia, ápoltság fontos! Helyem, autóm van. Ha kérhetlek belső levelet írj, köszönöm!