Ma valaki(k) Veszprém megyéből?
Sziasztok hölgyekkel ismerkednék írj nyugodtan,utazni tudok !
Sziasztok. péntek estére keresnénk párt. helyünk van.
Sziasztok. péntek estére keresnénk párt. helyünk van.
Sziasztok! Pèntek estère keresünk párokat 4-es párcserès játèkokhoz! Kor alkat nem lènyeg! Ápolt borotvalt párt keresünk! Privát üzenetekek várunk!
Partnerem keresem nem egy fordulora. Extra duci nő vagyok,tehat csak azok irjanak akik valóban kedvelik ezt a kategóriát.se időm se kedvem próbálkozni
Békéscsabán napközben ráérő hölgy, pár?
Csajok!

Sziasztok. 35 éves pasi vagyok. Most Veszprém és környékén hölgy vagy pár? Helyem van. vpnorbi@freemail.hu
Extrém kövér,200 kg körüli hölgy minden kívánságát teljesíteném.Imádom a hatalmas idomokat!Sportos férfi vagyok.
Szeged vagy környékén valaki vasárnap napközben? Adatlapot olvasd smile
Sziasztok! 30-as pasiként keresek Bp.-i lányt vagy párt ma estére helyem van!

Sziasztok!Esztergom környékén lányokkal ismerkednék!
Kedves, nem független hölgyet keresek, tartós kapcsolatra

Kézcsókjaim, üdv! 44 éves, 190/105 Bp-i férfias férfi vagyok 18/5-ös mérettel. Kedvelem a nőies, asszonyos bájakat. Párokhoz is csatlakozom hármasra, cuckoldra.
Sziasztok! Duci telt extra duci párt hölgyet keresek! Előny Pest és Pest megye.
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok , Telt duci nőt lányt keresek tartós sexre Pest megye Vác és környéke utazni tudok , én 47 év 172 cm 74 kg barna haj szem átlagos alkat !
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok!
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek akár közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály.
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek akár közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály.