Masszázs -ra keresek, ismerkednék olyan szimpatikus férfival, aki valóban masszőr, kitöltött, fényképes adatlappal rendelkezik, kommunikatív és nyitott a kalandokra. Pm.
Sziasztok!Itt fent van az a par aki ma este ott volt a salirisben a felso szaunaban?Irjatok batran.
Aquarius nyíregyháza szauna részéről van infója valakinek?
Zalakarosi hotelszobánkban fogadnánk ma este adatlapunk szerinti pasit. Csak privát üzenetet várunk ! Ne ide írj !
Tegnap ki volt innen Ráckevén?
Sziasztok!
Fiatal, sportos, jóképű masszőr pasi keres hétközben vagy akár hétvégén egy normális párt/hölgyet közös szaunázáshoz és fürdőzéshez a győri vagy Győr környéki fürdőkben. Nyitott és kommunikatív vagyok, sok mindenről tudunk beszélgetni, és szerintem hamar megtaláljuk a közös témát. A többi majd alakul, de az sem baj, ha nem.
Nem feltétlenül a szex a lényeg, inkább a kellemes társaság.
Fiatal, sportos, jóképű masszőr pasi keres hétközben vagy akár hétvégén egy normális párt/hölgyet közös szaunázáshoz és fürdőzéshez a győri vagy Győr környéki fürdőkben. Nyitott és kommunikatív vagyok, sok mindenről tudunk beszélgetni, és szerintem hamar megtaláljuk a közös témát. A többi majd alakul, de az sem baj, ha nem.
Nem feltétlenül a szex a lényeg, inkább a kellemes társaság.
Terveztek valamikor mostanaban menni?
(Ez egy válasz Andreszt üzenetére (2025. 11. 16. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Ma delutan Egerszalok salirisben kslandoznek parral,irjatok privatban koszi.
Nyugat Dunántúlon keresem állando szauna partnerem, Körmend-Zalaegerszeg-Sárvár háromszögből.Tudj időt szakítani egy kis kikapcsolódásra,pihenésre,relaxra. Ha kezdő vagy, szívesen bevezetlek a szaunázás kultúrájába,világába. Lányok,asszonyok esetleg párok!
Csak privát üzenetre válaszolok.
Csak privát üzenetre válaszolok.
Sziasztok! Nőket és párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Masszőr pasi ,hétvégi szabadidővel és hellyel van e itt?
Kecskemét-Budapest vonalon
Privátban légyszi....
Kecskemét-Budapest vonalon
Privátban légyszi....
Sziasztok! Holnap megy valaki Sárvárra közületek?
Lingam, Yoni masszázs Budapesten
Sziasztok. Debrecen Aquaticum szaunavilág látogatásra szeretnék társaságot. Ha valakinek van kedve egy kötetlen jókedvű szaunázáshoz kérem keressen fel és megbeszélünk minden részletet. Köszönöm!
Igen,én.
(Ez egy válasz Andreszt üzenetére (2025. 11. 16. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Volt ma valaki Esztergomban?
Volt ma valaki Esztergomban?
Szia, írtam
(Ez egy válasz yoni.sensual üzenetére (2025. 11. 16. vasárnap 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 16. vasárnap 20:24
Sziasztok! Én olyan nőket, férfiakat és párokat keresek akik vonzódnak a lazító, vágyfokozó, érzéki testmasszáshoz! Gyakorlattal rendelkező, volt sportoló férfi vagyok! Nagyon szeretek örömet szerezni! Yoni és lingram masszázst is vállalok!
Sziasztok! Én olyan nőket, férfiakat és párokat keresek akik vonzódnak a lazító, vágyfokozó, érzéki testmasszáshoz! Gyakorlattal rendelkező, volt sportoló férfi vagyok! Nagyon szeretek örömet szerezni! Yoni és lingram masszázst is vállalok!
Sziasztok. 22-én szombaton esetleg lesz valaki Magyarhertelenden innen?
Sziasztok!Nov.18.-án igényes hölgy/igényes pár a Bük-i szaunavilágban?Szép estét!Üdv

AnCsa13