Gyulán a Corvinban és a gyulai fürdőben pihenünk most hétvégén a párommal . Hasonlóan ott tartózkodó
párt- urat-hölgyet keresünk de egyéb ötletre is kíváncsiak vagyunk a közelből.
Belső üzenetben írj, érdeklődés esetén részletek és egyebek is csak ott.
párt- urat-hölgyet keresünk de egyéb ötletre is kíváncsiak vagyunk a közelből.
Belső üzenetben írj, érdeklődés esetén részletek és egyebek is csak ott.
sziasztok
Párral hölggyel szívesen kalandoznék eltöltenék 1-2-3 napot valami kellemes Wellness-be színte az ország egész területén 30 éves magas valóban sportos potens extra méretű hetero férfi vagyok írjatok rám bátran privátban elképzeléssel
Párral hölggyel szívesen kalandoznék eltöltenék 1-2-3 napot valami kellemes Wellness-be színte az ország egész területén 30 éves magas valóban sportos potens extra méretű hetero férfi vagyok írjatok rám bátran privátban elképzeléssel
Szombaton Sárváron pár esetleg?
Sziasztok! Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni 18+ Mezőkövesd kőrnyéke
Szombat(2025.10.04-én) este a Mátrafüredi Avar Hotelben ismerkednék, kalandoznék hölggyel,párral....
Sziasztok esetleg tudtok a mai napra olyan helyet ahol lehet szaunázni, ismerkedni
Sziasztok. Elmennénk wellnesbe 1-2 éjszakára,esetleg ott kalandoznánk másik vendég párral stb. Valakinek valami ötlet?
Ma estére 23 órára keresnénk adatlapunk szerinti férfit, aki lakásunkon megmasszírozná párosunk hölgytagját ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Részleteket privátban !
40-55 év közötti érett egyedülálló Nő aki szívesen utazgatna hétvégente, wellness, pihi, programok, más város, hétvégi pihenés...stb... és utazótársat keres? Akár egy hosszabb külföldi tengerparti utazás....vagy hosszú közös esték
Adatlapomon sok info megtalálható és képek is rólam. Én 40 éves vagyok de fiatalabb külsőleg...nagyon potens, többlövetű, odaadó, kényeztetni imádó egyedülálló férfi...

Sziasztok
Székesfehérváron Árpád fürdőben járt màr valaki innen?
Kérem aki járt már ott írjon nekem privátba!
Véleményre vagyok kiváncsi!
Előre is köszönöm!
Székesfehérváron Árpád fürdőben járt màr valaki innen?
Kérem aki járt már ott írjon nekem privátba!
Véleményre vagyok kiváncsi!
Előre is köszönöm!
ui: pár vagyunk
Sziasztok . Pénteken Bükön vagy Kehidakustányban a szauna világban ismerkednénk lánnyal , biszex fiúval , párral .
Ma délután 17-18 óra körül mennénk vagy Egerszalókra, vagy Demjénbe egy kis fürdőzésre. Adatlapunk szerint szívesen vennénk férfi közeledését hölgytagunk irányába. Kis beszélgetés, víz alatti simogatások, izgatások ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok!Ma Egerszalok Salirisben,ismerkednek parral,irj privatban,koszi.
Jó reggelt!Ma igényes hölgy/igényes pár a Bük-i szaunavilágban?További szép napot!Üdv
Jó reggelt!Ma igényes hölgy/igényes pár a Bük-i szaunavilágban?További szép napot!Üdv
Sziasztok!Ma Egerszalok Salirisben,ismerkednek parral,irj privatban,koszi.
Sziasztok! Szombat naturista est ,szaunázás Ballószögön! Szívesen venném hölgy (ek)vagy pár társaságát. Fejér vmből . Van szabad kettő hely a kocsiban .
Kecskemét pár csatlakozó fiúk hoz
Férfiakat massziroznék. Kérés esetén ésszerű határokon belül házhoz is megyek.