Fantasztikus Mikulást váró swinger party.2025.12.06.án 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata! A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Mikulás swinger party
Mikulás jelmezeket külön díjjazzuk!!(krampusz,sexy mikulás lányok stb)
Szauna kezdésig:
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán
Viber:
Étkezést tartalmaz!
Szintén a legjobb jelmez díjban részesül!!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea,Forralt bor,finomságok,kv,üditők,limonádé különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Mikulás swinger party
Mikulás jelmezeket külön díjjazzuk!!(krampusz,sexy mikulás lányok stb)
Szauna kezdésig:
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán
Viber:
Étkezést tartalmaz!
Szintén a legjobb jelmez díjban részesül!!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea,Forralt bor,finomságok,kv,üditők,limonádé különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Sziasztok. Most szombaton Hajdúszoboszlón leszünk a Hotel Délibábban, szívesen eltöltenénk az esténket egy szimpatikus,kedves párral
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes diszkrét pasiként ismerkednék Zala megyéből kellemes időtöltéshez akár egy masszázsra kényeztetésre
Sziasztok!kalandoznek ma Egerszalok saliris szaunajaban parral,irjatok privatban koszi
Szaunapartnert keresek.
Legfőképp Ráckevére járok, de máshova is mehetünk.
Legfőképp Ráckevére járok, de máshova is mehetünk.
Sziasztok. Lesz ma valaki a Büki szaunában ?
Valaki ma lesz innen az esztergomi natur szaunában?
Szia, itt vagyok
(Ez egy válasz lollypoppsi üzenetére (ma 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:26
Masszázs -ra keresek, ismerkednék olyan szimpatikus férfival, aki valóban masszőr, kitöltött, fényképes adatlappal rendelkezik, kommunikatív és nyitott a kalandokra. Pm.
Sziasztok
Budapesten tudok ajánlani masszázs helyet a Thailine kivételèvel?
Köszi
Budapesten tudok ajánlani masszázs helyet a Thailine kivételèvel?
Köszi
Pénteken a Kehidai szaunában ismerkednék,fiatal biszex pasi vagyok.
Masszázs -ra keresek, ismerkednék olyan szimpatikus férfival, aki valóban masszőr, kitöltött, fényképes adatlappal rendelkezik, kommunikatív és nyitott a kalandokra. Pm.
Sziasztok!Itt fent van az a par aki ma este ott volt a salirisben a felso szaunaban?Irjatok batran.
Aquarius nyíregyháza szauna részéről van infója valakinek?
Zalakarosi hotelszobánkban fogadnánk ma este adatlapunk szerinti pasit. Csak privát üzenetet várunk ! Ne ide írj !
Tegnap ki volt innen Ráckevén?
Sziasztok!
Fiatal, sportos, jóképű masszőr pasi keres hétközben vagy akár hétvégén egy normális párt/hölgyet közös szaunázáshoz és fürdőzéshez a győri vagy Győr környéki fürdőkben. Nyitott és kommunikatív vagyok, sok mindenről tudunk beszélgetni, és szerintem hamar megtaláljuk a közös témát. A többi majd alakul, de az sem baj, ha nem.
Nem feltétlenül a szex a lényeg, inkább a kellemes társaság.
Fiatal, sportos, jóképű masszőr pasi keres hétközben vagy akár hétvégén egy normális párt/hölgyet közös szaunázáshoz és fürdőzéshez a győri vagy Győr környéki fürdőkben. Nyitott és kommunikatív vagyok, sok mindenről tudunk beszélgetni, és szerintem hamar megtaláljuk a közös témát. A többi majd alakul, de az sem baj, ha nem.
Nem feltétlenül a szex a lényeg, inkább a kellemes társaság.
Terveztek valamikor mostanaban menni?
(Ez egy válasz Andreszt üzenetére (2025. 11. 16. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Ma delutan Egerszalok salirisben kslandoznek parral,irjatok privatban koszi.
Nyugat Dunántúlon keresem állando szauna partnerem, Körmend-Zalaegerszeg-Sárvár háromszögből.Tudj időt szakítani egy kis kikapcsolódásra,pihenésre,relaxra. Ha kezdő vagy, szívesen bevezetlek a szaunázás kultúrájába,világába. Lányok,asszonyok esetleg párok!
Csak privát üzenetre válaszolok.
Csak privát üzenetre válaszolok.
Sziasztok! Nőket és párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén

kiskakas01
Heidi