Sziasztok!
Lenne olyan pár, hölgy vagy úr akiknek lenne kedve holnap ismerkedni a helikon hotel szauna részlegén? Délután szívesen lazítanék egy kicst ott. Kis pöcsű, macis srác vagyok, aki szeret kényeztetni adottságaihoz mérten. Ha érdekellek kérlek dobj egy üzenetet.
Köszi a figyelmet.
Lenne olyan pár, hölgy vagy úr akiknek lenne kedve holnap ismerkedni a helikon hotel szauna részlegén? Délután szívesen lazítanék egy kicst ott. Kis pöcsű, macis srác vagyok, aki szeret kényeztetni adottságaihoz mérten. Ha érdekellek kérlek dobj egy üzenetet.
Köszi a figyelmet.
Sziasztok! Bük környékén keresek párt vagy Hölgyeket szabadidő eltöltésére
Sziasztok!! Megprobálkozom egy kereséssel hátha van rà esély. Mennék januar 23 án ceglédre a naturista estre és szívesen megismerkednék párokkal hölgyel aki elkisér meglehetne ismerkedni akár máskori turazasokra, wellnesre, közös szórakozásra. Amennyiben magadra ismertél, nyugodtan írj, feltudom ajánlani híres amatőr masszázstechnikamat is ha szükség van rá! Pozitív jókedvű nem itélkező sportot jogát turát bulit kedvelő ember vagyok. 32év 175cm 85kg ha magadra ismertél ismertetek, írjatok DM et. Mindenkinek jó wellnest. Homosexualis kalandokra nem vagyok vevő, ezügyben kérlek nekeress. Köszönöm!
Sziasztok! Debrecenben masszőrt keresünk! Yoni jellegű masszázs kényeztetéssel egybekötve 38-44 éves férfit keresünk nagyobb intim előnyben
Sziasztok! Elsősorban Kelet-Magyarországról keresek hölgyet, akit érdekel a közös wellness, utána pedig izgalmas, érzéki masszázs. Figyelmes, odaadó vagyok, szeretek örömet szerezni!
Kecskemét fürdő holnap ki megy meg jó hely
Hölgyeknek szívesen segít jófej sportos úr!
masszázs, edzés, fuvarok, kert-laptop karbantartás, fotózás, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
masszázs, edzés, fuvarok, kert-laptop karbantartás, fotózás, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
Hello.
Ma.vagy szerda delután/este Bábolnai termálba csatlakozik valaki? (Győr rábaquelle is ok)
Ma.vagy szerda delután/este Bábolnai termálba csatlakozik valaki? (Győr rábaquelle is ok)
szaunázásra invitállak nálam a 20. kerületben ma napközben
elsősorban nők és párok ....
elsősorban nők és párok ....
Ma valaki Fehérvár fürdő?
Ma valaki Fehérvár fürdő?
Sziasztok! Ma pár aki szívesen ismerkedne a debreceni termál szaunavilágban?
Igényes párral wellnesseznék pest megye/budapest környékén! Belépőt állom
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Kiskunmajsán valakik a vendégházban?
Mi szombaton tervezzük, még nem voltunk ott.
(Ez egy válasz onlyacouple üzenetére (tegnap 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Megy ma valaki közületek Sárvárra, Bükre?
Kedves Párok! Esetleg ma délelőtt valaki egy kis házi welnesre? Szauna, vagy yakuzzi? Privátban keressetek.
Sziasztok Baranyan belul valami szabadabb jakkuzis szaunas hely?
Sziasztok. 15.-én, valaki(k) a celldömölki vulkán fürdőben?

kriszt1975
Lucie K