Jó reggelt!Igényes pár/igényes hölgy a Bük-i szaunavilágban vagy/és a Bad Tatzmannsdorf-i Avita Szaunavilágban?Szép napot!Üdv
27 éves srác vagyok, olyan 40+ hölgyek társaságát keresem akiket kényeztethetek, masszírozhatok, remegésik nyalhatok és minden vágyukat teljesíthetem. Akár egészen reggelig vagy több napon keresztül is kényeztetnélek, wellnes is szóba jöhet. Lehet egyszeri vagy rendszeres találkozás, helyem van és menni is tudok. Tényleg olyan nők keressenek akik tudják mit akarnak és komolyan gondolják a kalandot. Ha szeretnél többet megtudni rólam kérlek írj levelet.
Veled bármikor ...
(Ez egy válasz Zsanika2004 üzenetére (tegnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Wellness akár optimális randihelyszín is lehet akár...
Olyan hetero párt keresek, akit izgatna, ha a hölgytagot lazító és vagy erotikus masszázsban részesítené egy fiatal, kedves, ápolt, masszázshoz értő pasi. Viszonzással, vagy anélkül is működik a dolog, illetve férj előtt, vagy tőle függetlenül is lehetséges.Helyem nincs, utazni tudok, sok naturista rendezvényen részt veszek. Pest, Fejér megye előnyben
Sziasztok!Holnap igényes pár/igényes hölgy a Bük-i szaunavilágban?További szép estét!Üdv
Ráckevei fürdőben valaki aki benne is van akár szallast biztositok a dunaparti nyaralomban
cp kép csere?
Ma valaki megy közületek Bükre Sárvárra?
Hétvégére keressünk párt privát szaunára jakuzzizásra gátlástalan szexre
Sziasztok 38/44par vagyunk masszőr pasit keresünk max 44 éves korig vibered legyen
Kedves Hölgyek! Ha valaki szeretne egy masszázst pénteken Veszprémben, keressen privátban.
Kedves Párok! Holnap, vagy csütörtökön napközben/12-én/ házi welnes érdekel valakit? Szauna, yakuzzi, ha igen, akkor privát üzenetet várok.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv
Sziasztok! Ma este salirisben holgy, par, szaunaban?
2024.12.14.én.19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás,sw)
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás,sw)
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Zalában, vasban ismerkednék pasival.
Héten a Kehidai fürdőben ismerkednék!Fiatal bi pasi vagyok!
Az elkövetkező két hétben megy valaki közületek Bükre, Sárvárra Celldömölkre? Privát megkereséseket várok.
Melyik wellnesen lehet jobban ismerkedi ,Esztergom vagy Rackeve,hol van tobb lamy?