Szia hölgyek is lesznek?
(Ez egy válasz Izmoska üzenetére (ma 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:56

Pest megyében ma este 8-tól hajnal 1-ig meztelenül használható medencék, jacuzzik, szaunák, gőz, sószoba, tepidárium, szuper szaunafelöntések és társaság. Emellett bizonyos határokat betartva lehet rosszalkodni is
Akit érdekel privátban írjon..

Mai nap Aktív férfit keresek egy kis mókára,kezdésnek kis masszázst adok!
Kecskeméten helyem van!
Kecskeméten helyem van!
Szia!
Engem érdekelne.
Köszönöm (Ez egy válasz Izmoska üzenetére (ma 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem érdekelne.
Köszönöm (Ez egy válasz Izmoska üzenetére (ma 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Pest megyében ma este 8-tól hajnal 1-ig meztelenül használható medencék, jacuzzik, szaunák, gőz, sószoba, tepidárium, szuper szaunafelöntések és társaság. Emellett bizonyos határokat betartva lehet rosszalkodni is

Írtam neked
(Ez egy válasz Izmoska üzenetére (ma 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Dani_Laura üzenetére (ma 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:45

Sziasztok! 20 éves fiatal pár vagyunk, esetleg Pest környékén tudna ajánlani valaki valami wellnest a hétvégére? Akár 4 esben.
Sauna69 genderfree day mai napon! Lehet rosszalkodni is
(Ez egy válasz Dani_Laura üzenetére (ma 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:45

Sziasztok! 20 éves fiatal pár vagyunk, esetleg Pest környékén tudna ajánlani valaki valami wellnest a hétvégére? Akár 4 esben.
Szombat délután, este, vagy éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt Debrecenben.
Igenyes pasi vagyok, hely van, tudtok jönni, irjatok privatban.
Szép napot!
Igenyes pasi vagyok, hely van, tudtok jönni, irjatok privatban.
Szép napot!
Ma délután a Dagály strandon lesz valaki?
Sziasztok, jövő hét péntek keresünk helyell rendelkező masszőr srácot.
Sziasztok! Holnap Herceghalom Abacusban szaunázunk és adatlap alapján ismerkednénk!
2025.08.30.án 19 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata! A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye:
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
szalonna sütés!!
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye:
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
szalonna sütés!!
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Hölgyeket párokat maszíroznék budapesten
Cegléd környékén tudtok olyan masszőr nőt(nem hivatásos rosszlány), aki nőt is fogad és lehet más is a vége?
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Közös wellness és masszázsélményhez keresek IGÉNYES/ÉRTELMES partner(eket) , HETERO alapon! Ha feleségedet, párodat szeretnéd meglepni, kényeztetni egy fiatal, kedves masszőr ellazító kezei által, vagy egy kis izgalmat kerestek egy szaunázás, fürdőzés, vagy wellnessezés alkalmával, akkor keressetek bizalommal és kölcsönös szimpátia esetén bármit megbeszélhetünk!További infók privát üzenetben .Pest megye
Ma estére keresünk barátnőmmel négykezes masszázsra sportos, helyes férfi alanyt. Bp. 13. Ker! Ha szeretnél jönni, írj üzenetet.
péntek este hölgy vagy pàr jonne ràckevei szaunaestre?
irjatok, pest felol megyek , van hely a kocsimban!
irjatok, pest felol megyek , van hely a kocsimban!
Sziasztok!
Oriental Spaban vagy Aquaworldben holgy vagy pár van most?
Oriental Spaban vagy Aquaworldben holgy vagy pár van most?
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten és környékén. Hármasban és kukkolásban tapasztalt vagyok.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.