Sziasztok. Hozzáértő, erőskezű masszőrt keresek Kecskeméten vagy környékén sportolás miatt. Természetesen nem ingyen. Az oka amiért nem a google-t használom a keresésre az a maszírozás utáni extra ;D keress privátban.
Január végén 5napos tenerifei útra keresek hölgy társaságot, kor nem számít, csak dugjuk át a nyaralást
mindent állok természetesen. Ha érdekel írj üzit
mindent állok természetesen. Ha érdekel írj üzit
31.-én voltam a magnumba nagyon jó volt a glory kabinba át dugta valaki a farkát felhúztam neki az óvszert és már rá is tolattam vadul dugott élveztem nagyon
Pont gondolkodom, hogy meg kéne nézni, még én sem voltam
(Ez egy válasz sabyka2 üzenetére (ma 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:08
Magnum szaunába a mai XPlore bulirol mik a tapasztalatok, szotkat járni párok, hölgyek is? Ki jön ma?
mi is majd ki probáljük
(Ez egy válasz sabyka2 üzenetére (ma 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:08
Magnum szaunába a mai XPlore bulirol mik a tapasztalatok, szotkat járni párok, hölgyek is? Ki jön ma?
Jó pár éve voltam Mórahalmon, akkor igazából meg lehetett oldani elég sok mindent, bár hozzá teszem akkor nem voltak sokan. Úgy hallottam, hogy volt azóta szigorítás, de pontos részleteket sajnos nem tudok.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (ma 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:07
Mórahalmi Szaunáról esetleg valaki irna egy pár sort, milyen, mennyien vannak, és mit szabad mit lehet...
Mórahalmi Szaunáról esetleg valaki irna egy pár sort, milyen, mennyien vannak, és mit szabad mit lehet...
Morahalami Szaunáról esetleg valaki irna egy pár sort, milyen, mennyien vannak, és mit szabad mit lehet...
Hőlgyeim! Valaki kalandozni?? Igényes ápolt férfi keres téged: smile pusziii
Sziasztok!Ma igényes pár/igényes hölgy a Bük-i szaunavilágban?Szép napot!Üdv
Kedden délelőtt igényes fiatal fiú,pàr a büki szaunavilàgba? részletek privátban
Sziasztok! Ma este a Magnumban lesz olyan hölgy, esetleg pár akinek a hölgye igényelne masszázst, yoni masszázst? Privátban beszéljünk!
Végül egyedül is elindultam Ráckevére, magas masnapos faszi vagyok, örömmel ismerkedem baratkozom bárkivel, ha rám ismersz nyugodtan szólíts meg, jó társaságnak mondanak
Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy Heni,és Robi a Bük-i szaunavilágból a mai napon itt vannak esetleg?Szép estét!
Kehidan keresek a gőzbe pasikat pár9kat mától keddig
Kellemes napot
Tegnap jó volt Ballószögi est. Szerencsére volt masszőr kedvesnek
Tegnap jó volt Ballószögi est. Szerencsére volt masszőr kedvesnek
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Sziaaztok mi egy valós pár vagyunk ma estére keresünk párt pasit masszázs érdekelne minket akar erotikus masszázs nagy farku pasik előnyben
Makón pihenő párok rendelkezésére állnék! Igényes,apolt diszkrét pasi vagyok

Barkas