Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely megoldható (Ráckeve környéke), de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
Keresünk Tantra masszőrt. Érdekelne bennünket a Tantra masszázs (Lingam / Jóni (Yoni)
Ma este a demjeni nosztalgia fürdőben leszünk párommal.Pár vagy pasi közeledését szívesen vesszük.
Sziasztok, holnap Egerszalókon Saliris hotelben leszünk a nudista részen, esetleg lesz innen valaki?
Sziasztok! Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni 18+ Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly szeriozs Pasi vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly szeriozs Pasi vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Sziasztok! Ma délután lesz innen valaki az esztergomi szaunában?
Sziasztok!
Mai napon délután vagy este szépvölgyi parkolóban, vagy a reptéren lesz pár, vagy hölgy?
Igényes, borotvált, normál testalkatú pasi vagyok.
Írj privatban, de más terület is szoba jöhet, utazni tudok.
Csak hölgy vagy pár érdekel.
Mai napon délután vagy este szépvölgyi parkolóban, vagy a reptéren lesz pár, vagy hölgy?
Igényes, borotvált, normál testalkatú pasi vagyok.
Írj privatban, de más terület is szoba jöhet, utazni tudok.
Csak hölgy vagy pár érdekel.
sziasztok már nem vagyok fiatal és a farkam is kicsi szeretnék egyszer elmenni a magnum szaunába szerintetek mikor érdemes elmenni
Kedves Párral ismerkednék szexi játékokhoz akár este egy extrém helyen erdőben parkolóban szállodában találkoznék akár csak kukkolnék meztelenkednénk vagy csak finoman nyalnék masszíroznék minden megbeszélés kérdése Zala Vas megye
Aquaticum szaunában vasárnap és hétfőn valaki?
sziasztok! ma estére keresek nőt,házaspárt találkozni,szabolcs megyéből nyiregy-újfehértó és környékéről, ma van a születésnapom, ki lesz az ajándékom??
Sziasztok
Holnap valaki Esztergomban esetleg?
Holnap valaki Esztergomban esetleg?
Egy hotel szobájában néha többről van szó, mint pihenésről…
Párként vagyunk Hajdúszoboszlón július közepén, kisgyermekkel érkeztünk, így váltva tudunk jelen lenni bármilyen ismerkedésnél.
Párcsere érdekel minket, vagy egy hölgy a férfi tagunk számára. A férfi tag már korábban szerzett tapasztalatokat ilyen helyzetekben; a női tag most először nyit ebbe az irányba – érzéki, nőies, visszafogott típus, aki figyelmes, tiszteletteljes közeledésre vágyik.
Szívesen ismerkedünk, amíg itt vagyunk – akár a hotelben, akár a strandon születik közöttünk valami különleges, az nagyszerű – de ha nem, akkor is örömmel építjük tovább az ismeretséget, hosszabb távon.
- A női tag kizárólag óvszerrel szeretne együtt lenni.
- A férfi tag gumimentes együttlétet preferál, megbízható, kölcsönös bizalom mellett.
Ha vonz a lassabb, figyelmesebb közeledés – a vágy tiszta formája –,
akkor lehet, hogy ez a „SzenvedélyHotel” most nektek is nyitva áll…
Párként vagyunk Hajdúszoboszlón július közepén, kisgyermekkel érkeztünk, így váltva tudunk jelen lenni bármilyen ismerkedésnél.
Párcsere érdekel minket, vagy egy hölgy a férfi tagunk számára. A férfi tag már korábban szerzett tapasztalatokat ilyen helyzetekben; a női tag most először nyit ebbe az irányba – érzéki, nőies, visszafogott típus, aki figyelmes, tiszteletteljes közeledésre vágyik.
Szívesen ismerkedünk, amíg itt vagyunk – akár a hotelben, akár a strandon születik közöttünk valami különleges, az nagyszerű – de ha nem, akkor is örömmel építjük tovább az ismeretséget, hosszabb távon.
- A női tag kizárólag óvszerrel szeretne együtt lenni.
- A férfi tag gumimentes együttlétet preferál, megbízható, kölcsönös bizalom mellett.
Ha vonz a lassabb, figyelmesebb közeledés – a vágy tiszta formája –,
akkor lehet, hogy ez a „SzenvedélyHotel” most nektek is nyitva áll…
Sziasztok!Ma este igényes pár/igényes hölgy Bad Tatzmannsdorfban(Avita Therme) szaunázni?Ma éjjel 00.30-ig lehet szaunázni.....élvezzük együtt.....További szép napot!Üdv
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Július 28-30 között Egerben leszünk a Imola hotel-ben, szívesen ismerkedünk párokkal, de mást is meghallgatunk. Privátban írjatok.
Sziasztok.
Hölgyet keresek itthoni infra szaunázáshoz. Privátba jelentkezz kérlek.
Hölgyet keresek itthoni infra szaunázáshoz. Privátba jelentkezz kérlek.
Ma esti PEST MEGYEI textilmentes szaunázashoz keresek igényes, párt, vagy hölgyet. Csak hetero alapon erotikus kaland, masszazsban is gyakorlott vagyok! Igényesség, intelligencia, diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok! Hétvégén szívesen ismerkednénk!