Sziasztok! Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok!
30-45 közötti hölgyet keresek Nudizásra (Punta Kriz) Rovinj-ba 2-3 napra. Költség nincs, kikapcs van. Ha érdekel keress meg. Instám: warzsyka
30-45 közötti hölgyet keresek Nudizásra (Punta Kriz) Rovinj-ba 2-3 napra. Költség nincs, kikapcs van. Ha érdekel keress meg. Instám: warzsyka
Jó reggelt!Holnap igényes pár/igényes hölgy a Bük-i szaunavilágban?További szép napot!Üdv
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Sziasztok Tapolcán valaki a Hunguest hotelben? 15 től textil mentes szaunázás.
Most masszor Bp-N?
Valaki ma holnap a Spiritben Sárváron?
Sziadztok!A Bük-i szaunavilágbsn van mozgás ma?Előre is köszönöm a válaszodat.További szép napot!Üdv
Női masszőrt keresünk Cegléd környékén, ha úgy adódik történhetnek dolgok.
Keresünk Tantra masszőrt. Érdekelne bennünket a Tantra masszázs (Lingam / Jóni (Yoni).Hét második felébe.
Ma este masszázs pasiknak Mosonmagyaróvár környékén.
Sziasztok! KRK sziget esetleg? Itt vagyok mától 5 napig, helyem is lenne. Megbízható, diszkrét, igényes pasi vagyok, aki párral kalandozna szívesen.
Sárváron valaki?
Mai nap Aktív férfit keresek egy kis mókára,kezdésnek kis masszázst adok!
Kecskeméten helyem van!
Kecskeméten helyem van!
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Van az úgy, hogy jólesne a hölgyeknek egy masszázs. Egy kis kényeztetés. De mit várnak el cserébe? Egy jó masszőr, ahogy egy jó partner is szívesen ad, elvárás nincs és nem hozza kellemetlen helyzetbe a másikat.
Időnként van hangulatom random masszírozni, most pont ilyenem van. Csak mondom
Időnként van hangulatom random masszírozni, most pont ilyenem van. Csak mondom

sziasztok 39 éves Veszprém megyei férfi vagyok
nem megy valaki ma Sárvára vagy hévízre ?
szívesen csatlakoznék
nem megy valaki ma Sárvára vagy hévízre ?
szívesen csatlakoznék
Sziasztok ma egész nap ott voltunk
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2025. 08. 23. szombat 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 23. szombat 15:45

Sziasztok! Harkànyban párokat fogadnánk. Nyaral valaki erre? ZsuTi
Intelligens, olvasni tudó partner(eke)t
(Ez egy válasz jópasi01 üzenetére (2025. 08. 23. szombat 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Augusztus 27-28 Egerben töltjük a szabadidőnk. Párokkal szívesen ismerkednénk.
Szép napot!
Szép napot!