Holnap Mórahalmi fürdőben valaki?
Cserkeszőlőn éjszakai fürdőben van esetleg ma nyitott pár, vagy szóló pasi? Mi pár vagyunk és szívesen ismerkednénk itt.
Ma aquaworldbe tervez menni valaki?
Sziasztok!
Mai napra nem kerestek esetleg? (Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (ma 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Mai napra nem kerestek esetleg? (Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (ma 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, augusztus 15-re keresünk srácot, harkányban leszünk.
(Ez egy válasz Istike333 üzenetére (ma 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Ma harkanyba és környékén pár ki ferfit keres 3iknak
Budapesten, vagy Pest, Fejér megyében keresnék ma ráérő férfi masszőrt.
Sziasztok! Képzett masszőrt keresek rendszeres alkalmakra, természetesen fizetés ellenében.
Bp-Győr között tudok utazni. Privátban írj!
Bp-Győr között tudok utazni. Privátban írj!
Sziasztok! Lesz ma valaki Zalakaroson?
Hölgyet masszíroznék vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak a hölgy örömère
Ma estére keresek hölgyet 18+ Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok, augusztus 14-18 Egerszalókon lesz innen valaki ebben az időszakban???
Sziasztok nagyon izgatná a fantáziám egy kis játék pár szeretkezne elhagyatott területen erdős vagy akár parkolóban vagy egy extrém helyen es hölgy fehérneműjét otthagynák valahol szívesen megkeresném. Privátba kapnám a címet és én utánakeresnék.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek !
Privát üzenetben telefonszám csere!
Diszkréció garantált !
Adatlapom alapján keresek !
Privát üzenetben telefonszám csere!
Diszkréció garantált !

Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.

Sziasztok, szolnoki pár, párral ismerkedne, holnap délután.
Szombat este vagy vasárnap keresek Esztergom környékén (esetleg Budapest) masszőrt
Kedves párok és hölgyek!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
Kedves Párral ismerkednék szexi játékokhoz hétvégén napközben vagy esti órákban egy extrém helyen erdőben parkolóban szállodában találkoznék akár csak kukkolnék meztelenkednénk vagy csak finoman nyalnék masszíroznék minden megbeszélés kérdése Zala Somogy Vas megye