A hirdetés szerint van naturista is külön.
Próbálta valaki? (Ez egy válasz fiatalember1956 üzenetére (ma 02:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Próbálta valaki? (Ez egy válasz fiatalember1956 üzenetére (ma 02:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Január 20.-án igényes pár/igényes hölgy a Bük-i szaunavilágban?Szép estét!Üdv
2026.01.17.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Újévi köszöntői hangulatban,akik nem tudtak eljönni szilveszterezni!
Morzsa party(Timike szülinapja)
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Hóangyal értékelés(Díjazása)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-Merülő fűrdő
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Újévi köszöntői hangulatban,akik nem tudtak eljönni szilveszterezni!
Morzsa party(Timike szülinapja)
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Hóangyal értékelés(Díjazása)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-Merülő fűrdő
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
De jó ezeket hallani, nagyon szépen köszönjük az információkat..
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (ma 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:56
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (ma 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétköznap nincsenek sokan, teljesen kényelmes a létszám. Fürdőruhások nincsenek. Az összes szauna textilmentes, a fürdőruhás szaunát megszüntették, az is naturista lett. Szóval aki a wellnes részlegbe vesz jegyet, az tuti textilmentes. Mi sokat járunk, szerintünk az egyik legjobb, legnyugisabb, legkorrektebb hely!
Holnap hölgyek párok Kehidán?
Hétköznap nincsenek sokan, teljesen kényelmes a létszám. Fürdőruhások nincsenek. Az összes szauna textilmentes, a fürdőruhás szaunát megszüntették, az is naturista lett. Szóval aki a wellnes részlegbe vesz jegyet, az tuti textilmentes. Mi sokat járunk, szerintünk az egyik legjobb, legnyugisabb, legkorrektebb hely!
(Ez egy válasz Kedvespar7374 üzenetére (ma 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:58
Sziasztok!
Csütörtökön mennénk Esztergomba szaunázni...
Az lenne a kérdésünk ha esetleg volt valaki mostanában mi a tapasztalat? Sokan vannak hétköznap, sok a fürdőruhás?
Köszi előre is ha van infótok és megírjátok
Az lenne a kérdésünk ha esetleg volt valaki mostanában mi a tapasztalat? Sokan vannak hétköznap, sok a fürdőruhás?
Jan.16-18 ig Gyulán a Corvin hotelben leszünk! Ismerkedünk pasikkal párokkal !
Szia!
Köszi az infót, már voltunk ott többször is régebben, de valahogy mindig belefutottunk textilesekbe, csak ezért kérdeztük...
(Ez egy válasz RayxX üzenetére (ma 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:42
Köszi az infót, már voltunk ott többször is régebben, de valahogy mindig belefutottunk textilesekbe, csak ezért kérdeztük...
(Ez egy válasz RayxX üzenetére (ma 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Én legutóbb, pont egy csütörtöki napon voltam még decemberben. Meglepően sokan voltak. Sok-e a fürdőruhás? Most mentek először? A fürdő részen is van szauna, de az teljesen fürdőruhás. A szauna park az pedig teljesen naturista, külön szinten. Aki oda is vált jegyet az ugyanazon a szinten kap öltözőt is. Ezen a szinten biztosan nem találkoztok fürdőruhás emberekkel.
Jó
Jó
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Sziasztok.
Ma este Győr rába quelle szaunázás, stb hoz csatlakozna valaki?
Ma este Győr rába quelle szaunázás, stb hoz csatlakozna valaki?
Szia! Én legutóbb, pont egy csütörtöki napon voltam még decemberben. Meglepően sokan voltak. Sok-e a fürdőruhás? Most mentek először? A fürdő részen is van szauna, de az teljesen fürdőruhás. A szauna park az pedig teljesen naturista, külön szinten. Aki oda is vált jegyet az ugyanazon a szinten kap öltözőt is. Ezen a szinten biztosan nem találkoztok fürdőruhás emberekkel.
Jó
(Ez egy válasz Kedvespar7374 üzenetére (ma 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:58
Jó
Sziasztok!
15 -én Csütörtökön megyek Kövesdre a Zsóriba szaunázni szívesen ismerkednek!
Jan 16 péntek Éjjel Ráckeve szauna est valaki? Ismerkedni? (csak pár vagy lány)
Bükfürdő Szaunavilág január 17. Szaunanap!
Még vannak online jegyek a felöntésekre!
Még vannak online jegyek a felöntésekre!
Sziasztok,
Jövő héten esztergomi szaunázáshoz keresek párt/hölgyet.
Jövő héten esztergomi szaunázáshoz keresek párt/hölgyet.
Na ez engem is érdekelne,van e ott külön naturista szauna
(Ez egy válasz mrxyxy üzenetére (ma 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:26
Keszthelyi Siriusban volt már valaki szaunázni/wellnessezni (állítólag van külön naturista szauna is)? Vélemények? Indulunk, és akár párral is ismerkednénk.
Sziasztok!
Keszthelyi Siriusban volt már valaki szaunázni/wellnessezni (állítólag van külön naturista szauna is)? Vélemények? Indulunk, és akár párral is ismerkednénk.
Sziasztok!
Lenne olyan pár, hölgy vagy úr akiknek lenne kedve holnap ismerkedni a helikon hotel szauna részlegén? Délután szívesen lazítanék egy kicst ott. Kis pöcsű, macis srác vagyok, aki szeret kényeztetni adottságaihoz mérten. Ha érdekellek kérlek dobj egy üzenetet.
Köszi a figyelmet.
Lenne olyan pár, hölgy vagy úr akiknek lenne kedve holnap ismerkedni a helikon hotel szauna részlegén? Délután szívesen lazítanék egy kicst ott. Kis pöcsű, macis srác vagyok, aki szeret kényeztetni adottságaihoz mérten. Ha érdekellek kérlek dobj egy üzenetet.
Köszi a figyelmet.

Aston