Sziasztok!
Ma esetleg Hévíz Keszthely környékén??
Ma esetleg Hévíz Keszthely környékén??
Sziasztok párt vagy lányt keresek ma estére. Akár szexről mentes tali is szóba jöhet kis beszélgetés. De lehet csak simogatás ujjazas farokveres vagy kukkolas de akár 3as szex is .utazni tudok akár nálatok vagy szabadban is talalkozhatunk.nograd Pest megye csak párok vagy lányok.
Sziasztok Harkányba tervez valaki nyaralást Párok?
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Zempléni és szabolcsi régióban főleg!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Zempléni és szabolcsi régióban főleg!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Vagyunk egy páran.
(Ez egy válasz Bingon üzenetére (ma 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Masszázsra keresek nőket,, Mezőkövesd kőrnyékén!
Sziasztok! Ráckevei ma esti textilmentes wellnessre van egy jegyem hölgy, vagy pár hölgy tagja részére. Privátban egyeztessünk, a fórumot nem olvasom! Szép napot!

Sziasztok. Ma jön valaki Bükfürdőbe?
Sziasztok!
Igényes, sportos, diszkrét férfiként, kedves hölgyet, vagy pár hölgy tagját kölcsönös szimpátia esetén részesíteném teljes testet érintő olajos masszásban (masszázs ágyon), leginkább napközben lenne alkalmas.
Igényes, sportos, diszkrét férfiként, kedves hölgyet, vagy pár hölgy tagját kölcsönös szimpátia esetén részesíteném teljes testet érintő olajos masszásban (masszázs ágyon), leginkább napközben lenne alkalmas.
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Egyeztessünk privátban
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (tegnap 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Székesfehérváron ma masszőr?
mi mennénk
(Ez egy válasz RelaxSrac üzenetére (2025. 08. 13. szerda 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 21:48

Ráckevei Aqualand szokásos péntek éjjeli programján keresek olyan intelligens, igényes párt, akit érdekelne egy kis izgalom, erotikus kaland. Kor és tapasztalat mellékes, ha megvan az érdeklődés, vagy bármi kérdésetek van esetleg, jelezzétek privátban. Szokásos párok, ha jöttök írjatok!
Szép estét mindenkinek!

Sziasztok! Most Vasárnap 08.17.-én Bükfürdő szaunában ismerkednék párral,hölgyel vagy pasival. Zöld színű törölköző lesz nálam és piros nadrág. Szeretek kukkolni is a fenti pihenő részen de a jakuzzi is izgalmas tud lenni, amikor beindul a "bugyorgás"!
Írj vagy írjatok privátban és egyeztessünk! De nyugodtan tapizhatsz is....én örülnék, aztán mehetünk a tusolóba is vagy a fenti pihenőbe!

Ráckevei Aqualand szokásos péntek éjjeli programján keresek olyan intelligens, igényes párt, akit érdekelne egy kis izgalom, erotikus kaland. Kor és tapasztalat mellékes, ha megvan az érdeklődés, vagy bármi kérdésetek van esetleg, jelezzétek privátban. Szokásos párok, ha jöttök írjatok!
Szép estét mindenkinek!

Hézköznap napozási lehetőség teljes wellness használattal,valamint 2025.08.17.én szauna felöntéseket tartok 15.00-19.00 ig! Duplicatos Ludos Nudista wellness szórakoztató swinger parkban!Aki a csoportunkban nincs,az jelezze viberre ahogy szokta!!.Őrbottyán .Aki szeretne jönni,privát jelentkezzen.Meli
Kerekdombon esetleg lesz innen pár az éjszakai fürdőzésen?
Sziasztok! Kedves párral hölggyel ismerkednék Berényben este 8 óra körül. Érzéki masszázsra finom kényeztetésre kapható vagyok. Bejárattal szemben a parkban leszek az első padnál sárga póló lesz rajtam lenne valakinek kedve ismerkedni este 8 órakor megtalál ott. Kedves ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Augusztus 14-18 Egerszalók Park hotelben leszek, esetleg ebben az időszakban lesz ott hölgy,pár.????
Sziasztok
A héten Zalakaroson a MenDan hotelbe leszek szívesen ismerkednék.
Sok mindenbe benne vagyok.
A lényeg hogy mindenki jól érezze magát.
Üdv Tamas
A héten Zalakaroson a MenDan hotelbe leszek szívesen ismerkednék.
Sok mindenbe benne vagyok.
A lényeg hogy mindenki jól érezze magát.
Üdv Tamas