Lesz innen valaki péntek-szombat-vasárnap Ráckevén?
Én ott leszek 3 napig, bandázhatnánk.
Én ott leszek 3 napig, bandázhatnánk.
Vasárnap a V8 ba tervezünk menni, voltatok már? Milyen a hangulat ?
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely van (Ráckeve környéke), de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
Sziasztok! Holnap jön valaki a büki szaunavilágba?
Sziasztok.
Szombaton Bábolnai naturista estre jön innen valaki?
Szombaton Bábolnai naturista estre jön innen valaki?
Sziasztok. Pénteken este Demjénbe tervezünk menni a párommal, esetleg pár ismerkedni lesz ott?
Péntek este a barátnőmmel készülünk menni Ceglédre a naturista éjszakai fürdőzésre! Van itt olyan aki volt már ott? Pár infó érdekelne. Sokan vannak, milyen a fürdő? Stb... Üzenetet privátba várok!
Feleséget masszíroznék minden elvárás nélkül!Jelige:érezd jól magad!
Sziasztok! A közeljövőben tervezünk egy wellness hétvégét állandó Férfi Partnerünkel hármasban. Negyediknek keresnénk egy ilyen időtöltéshez affinitást érző, vagány Hölgyet -Lányt. Privát üzenetet várunk
veszprémi bi pasi aki talpmasszázst vállal?
Nyiregyhazan van olyan ferfi masszor aki be vallalna egy 51 eves ferfit? Kozben oralisan kenyeztetnem.
Sziasztok,
Egerben keresek pasit, masszázsra, amivel segítek a libidó, illetve a potencia növelésében. Időm csak reggel 5-14 óra közt van mindig helyem nincs. Légy ápolt, diszkrét
Egerben keresek pasit, masszázsra, amivel segítek a libidó, illetve a potencia növelésében. Időm csak reggel 5-14 óra közt van mindig helyem nincs. Légy ápolt, diszkrét
Sziasztok! Pesterzsébeti fürdőbe járunk, adatlapunk alapján hasonló alkatú párokkal szívesen ismerkednénk, szaunáznánk.
Sziasztok
Holnap este (02.19) Balatonfüreden leszek az egyik hotelben ☺️
Hölgy vagy pár lesz a városban akinek lenne kedve meginni egy italt és utána….
Holnap este (02.19) Balatonfüreden leszek az egyik hotelben ☺️
Hölgy vagy pár lesz a városban akinek lenne kedve meginni egy italt és utána….
Sziasztok hölgyel vagy párral imerkednék
Valaki most megmaszírozna Szentendrén?
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy a harkányi fürdőben lesz-e innen valaki ma délután?
Érdeklődnék, hogy a harkányi fürdőben lesz-e innen valaki ma délután?
Sziasztok! Közös wellnessre keresek egy hölgyet. Kölcsönös szimpátia esetén izgalmas folytatás is lehetséges-
Kedves, odafigyelő,kulturált férfi vagyok. Írj lszi privátban. Kelet-Magyarországon gyakrabban megvalósítható a közös program.
Kedves, odafigyelő,kulturált férfi vagyok. Írj lszi privátban. Kelet-Magyarországon gyakrabban megvalósítható a közös program.
Sziasztok! Vasárnap és hétfőn Bükfürdőn szaunázunk, párral vagy pasival ismerkednénk.
Szia, mit lehet rólatok tudni?
(Ez egy válasz agrof üzenetére (tegnap 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:59
Diszkrét masszőrt keresünk feleségem részére. Érett házaspár vagyunk. Budapesten a VII. kerületben találkozhatunk pénteken a déli órákban.

login2