Sziasztok szép napot
Télen még úgy volt. Mi ezért jártunk szerdán! (Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (ma 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Télen még úgy volt. Mi ezért jártunk szerdán! (Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (ma 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A héten Körmenden a Mjus hotelben keresek szauna partnert, van innen valaki itt!?
Sziasztok! Szeptember 12-13 között Gárdonyban leszek és keresek olyan szimpatikus párt vagy lányt akikkel jól érezhetnénk magunkat. Helyet tudok biztosítani mindenki számára

Demjénben vannak mostanában valakik innen?
Szerdánként kint is textilmentesen lehet fürdeni ?
(Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (ma 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:25

Sziasztok szép napot
Mi a szerdait szeretjük a kinti medence miatt. Sajnos csak télen van!
Mi a szerdait szeretjük a kinti medence miatt. Sajnos csak télen van!
Sziasztok!Ezen a héten igényes pár/ igényes hölgy a Bük-i szaunavilágban?További szép napot!Üdv
Bük welnes szaunaba lesznek parok a napokban?
Sziasztok szép napot
Mi a szerdait szeretjük a kinti medence miatt. Sajnos csak télen van! (Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (tegnap 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:53
Mi a szerdait szeretjük a kinti medence miatt. Sajnos csak télen van! (Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (tegnap 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Volt ma innen valaki Ráckevén ? Mi ma voltunk először.Tetszett mindkettőnknek.
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Sziasztok! Unatkozó, közös izgalmakra vágyó hölgyet keresek közös időtöltésre, amibe nagyon sok minden belefér. Ha van ötleted, keress bizalommal!
Hajdúszoboszlón, Debrecenben vagy a környékén nyaraló, 50 vagy 60 feletti érett teltebb alkatú párral barátkoznék.
44F. vagyok. Üdv.
44F. vagyok. Üdv.
Sziasztok. Volt ma innen valaki Ráckevén ? Mi ma voltunk először.Tetszett mindkettőnknek.
Sziasztok!
Székesfehérvár Árpád fürdőben most esetleg van hölgy vagy pár akiket 42 éves sportos pasival ismerkednék?
Köszönöm
Székesfehérvár Árpád fürdőben most esetleg van hölgy vagy pár akiket 42 éves sportos pasival ismerkednék?
Köszönöm
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely megoldható (Ráckeve környéke), de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
Sziasztok, ma este Balatonfüreden ajánlok kényeztető masszázst, hölgy részére, egy kis izgalom ebben a rossz időben. Gyakorlott masszőr vagyok
Sziasztok! Feleségemnek keresek Budapesten férfi masszört aki hellyel rendelkezik és elöttem érzèki masszàzsban részesítenè.
Tud valaki észak-kelet mo on olyan hotelt, apartmant , vendégházat ahol nyugodtan lehet meztelenül napozni, szaunázni stb, Infókat főleg üzenetben kérnénk!
Sziasztok keresek Augusztus 8-11 között egy szimpatikus párt akikkel jól érezhetnénk magunkat helyet biztosítom jakuzzival szaunával felszerelt apartman parádsasváron
Sziasztok ebben a kellemetlen időben egy kellemes masszázsra várlak Karcagon.
Kedves Párral ismerkednék szexi játékokhoz hétfőn vagy kedden egy extrém helyen erdőben parkolóban szállodában találkoznék akár csak kukkolnék meztelenkednénk vagy csak finoman nyalnék masszíroznék minden megbeszélés kérdése Zala Vas megye