Írj a reveszbella@gmail.com címre.
(Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (tegnap 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Aktuális még (Ez egy válasz Bella78 üzenetére (tegnap 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:18
Aktuális még (Ez egy válasz Bella78 üzenetére (tegnap 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Keresnénk a feleségem részére egy masszőrt, aki házhoz tudna jönni. Részletek privátban.
Sziasztok, tud esetleg valaki Budapesten olyan thai masszázs szalont, ahol van szép ladyboy?

Keresnénk a feleségem részére egy masszőrt, aki házhoz tudna jönni. Részletek privátban.
Sziasztok!
Esztergomi szaunában lesz ma valaki innen?
Esztergomi szaunában lesz ma valaki innen?
Hétfőn vagy kedden párral vagy hölgyel ismerkednék a Palatinuson.
Köszi, így megtaláltam. Jó lenne menni, megbeszélem otthon, aztán lehet megnézzük. Ha meg még ismerkedni is lehet...
(Ez egy válasz Atpár üzenetére (tegnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ellipsumban lesz. Facebook oldalukat nézd.
(Ez egy válasz Nagyfiu101 üzenetére (tegnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:45

Sziasztok!
Hol lesz holnap éjszakai fürdő? Ellipsum vagy barlangfürdő? A neten kerestem, de nem igazán találtam konkrét infót a holnapi napra. Párommal szívesen benéznénk.
Hol lesz holnap éjszakai fürdő? Ellipsum vagy barlangfürdő? A neten kerestem, de nem igazán találtam konkrét infót a holnapi napra. Párommal szívesen benéznénk.
Sziasztok mi egy fiatal pár vagyunk október végén lesz valaki a Corvin hotelbe Gyulán?
Sziasztok ma esetleg Debreceni termálban högy vagy pár akivel lehet ismerkedni.
Nyugat Dunántúlon keresem állando szauna partnerem, Körmend-Zalaegerszeg-Sárvár háromszögből.Tudj időt szakítani egy kis kikapcsolódásra,pihenésre,relaxra. Ha kezdő vagy, szívesen bevezetlek a szaunázás kultúrájába,világába. Lányok,asszonyok esetleg párok!
Csak privát üzenetre válaszolok.
Csak privát üzenetre válaszolok.
Erre én is kíváncsi lettem volna, sajnálom hogy nem lehet kiírni.
(Ez egy válasz PeterAni üzenetére (tegnap 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Írjatok privátban ,nem akarom kiírni az oldalra
(Ez egy válasz minnie56 üzenetére (tegnap 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
És helyileg ez hol található? Mert most nagyon birizgalja a fantáziankat
(Ez egy válasz PeterAni üzenetére (tegnap 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:47

Mi szoktunk járni ilyen szállásra. Nagyon jó kis hely egy kis lazításra.
Hármas, négyes játékra teljesen ideális.
Hármas, négyes játékra teljesen ideális.
Mi szoktunk járni ilyen szállásra. Nagyon jó kis hely egy kis lazításra.
Hármas, négyes játékra teljesen ideális. (Ez egy válasz minnie56 üzenetére (tegnap 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:23
Hármas, négyes játékra teljesen ideális. (Ez egy válasz minnie56 üzenetére (tegnap 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Sok esélyt nem látok rá de hátha valaki…
Parommal kedvet kaptunk, bármi megtörténhet alapon jakuzzizasra.
Van itt olyan aki esetleg rendelkezik jakuzzival amit szívesen megosztana velünk vagy van olyan hely ahol ezt teljesen meztelenül igénybe lehet venni?
Természetesen ezt nem csak ketten szeretnénk kivitelezni. Szívesen pucerkodnank más fiatal párok előtt és ehhez a fürdő remek alkalmatosság lenne.
Van itt olyan aki esetleg rendelkezik jakuzzival amit szívesen megosztana velünk vagy van olyan hely ahol ezt teljesen meztelenül igénybe lehet venni?
Természetesen ezt nem csak ketten szeretnénk kivitelezni. Szívesen pucerkodnank más fiatal párok előtt és ehhez a fürdő remek alkalmatosság lenne.
Sziasztok!
Hol lesz holnap éjszakai fürdő? Ellipsum vagy barlangfürdő? A neten kerestem, de nem igazán találtam konkrét infót a holnapi napra. Párommal szívesen benéznénk. (Ez egy válasz Atpár üzenetére (2025. 10. 22. szerda 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 22. szerda 21:41
Hol lesz holnap éjszakai fürdő? Ellipsum vagy barlangfürdő? A neten kerestem, de nem igazán találtam konkrét infót a holnapi napra. Párommal szívesen benéznénk. (Ez egy válasz Atpár üzenetére (2025. 10. 22. szerda 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
10.24. Miskolctapolca éjszakai fürdőzésre tervezünk menni. Tervez innen valaki esetleg menni?
10.24. Miskolctapolca éjszakai fürdőzésre tervezünk menni. Tervez innen valaki esetleg menni?
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok!
Sziasztok. Vasárnap 26 pár vagy hölgy valami közös program szauna wellness? Szivesen masszírozok is hölgyet Yoni Tantra masszázs.
Szia!
Mi úgy tudjuk hogy Péntek este 20 órától 02 óráig a vitálközpont és a fedett fürdő fürdőruha mentes. Vasárnap és Szerdán pontosan nem tudjuk de azt hiszem 18 órától a vitál központ szaunákkal fürdőruha mentes és 20 órától a fedett fürdő szintén de itt mindkét nap csak éjfélig.De a honlapon minden infó megtalálható.Remélem tudtunk segíteni (Ez egy válasz Timoka üzenetére (2025. 10. 22. szerda 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi úgy tudjuk hogy Péntek este 20 órától 02 óráig a vitálközpont és a fedett fürdő fürdőruha mentes. Vasárnap és Szerdán pontosan nem tudjuk de azt hiszem 18 órától a vitál központ szaunákkal fürdőruha mentes és 20 órától a fedett fürdő szintén de itt mindkét nap csak éjfélig.De a honlapon minden infó megtalálható.Remélem tudtunk segíteni (Ez egy válasz Timoka üzenetére (2025. 10. 22. szerda 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)