Sziasztok! 20.-án jön pár Bükfürdőre?
Pest megyei wellnessben egymás előtti izgatáshoz, (esetleg annál többre is) keresünk igényes párt, hölgyet, urat.
Szia kedves Hölgyem!Massázsra keresek hölgyet, esetleg pár hölgytgját, de nem a férj jelenlétében mert sokesetben ez zavaró a masszázst kapó illetőnek.(diszkréció fontos) Helyem Vas megyében(Őrség) van.Vékony,sportos, formás alkatot preferálom, nagyon duci,dagattak kérem ne jelentkezzen. Csak aki komolyan gondolja és igényli a meghitt kellemes ,nem aktus orientált masszázst és heti rendszerességgel felfrissülne.De ha megvan köztünk a kémia, bármi elképzelhető, de nincs kötelező szex.(én sem szeretem) Állmodozó férjek ne keressenek! Csak hölgyel vagyok hajlandó telefonon egyeztettni, amit levélben megírok.
Gyulán leszünk aug .29-31! Párt keresünk!!!!
Budapesten ma ráérő masszőr?
Sziasztok érdekelne a lehetőség
(Ez egy válasz fiatal95 üzenetére (2025. 08. 16. szombat 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 16. szombat 10:46

Barátnőmmel négykezes masszázsra keresünk sportos helyes férfit alanynak. Írj, ha szeretnél jönni. Budapest 13. Kerület.

Sziasztok! Vidám, magányos, izgalmakra vágyó hölgyet keresek szabadidőnk kellemes eltöltésére. Várom jelentkezesedet, kölcsönös kényeztetés, masszázs, szinte bármi, a durva dolgok kivételével. Kezdjünk el ismerkedni. Szép napot!
Sziasztok! Vidám, magányos, izgalmakra vágyó hölgyet keresek szabadidőnk kellemes eltöltésére. Várom jelentkezesedet, kölcsönös kényeztetés, masszázs, szinte bármi, a durva dolgok kivételével. Kezdjünk el ismerkedni. Szép napot!
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Aug 20 án Kecskemétre a strandfurdobe jön esetleg házaspár innen?
Budapesten ma masszőr?

Budapesten ma masszőr?
Siófoki medencés nyaralónkhoz keresünk csajokat ma estére.
Ma este a demjeni nosztalgia fürdőben leszünk párommal.Pasi[k] vagy pár kozeledését szívesen vesszük.Aztán,ami alakul..
Ma este a demjeni nosztalgia fürdőben leszünk párommal.Pasi[k] vagy pár kozeledését szívesen vesszük.Aztán,ami alakul..
Masszőrt keresek ma estére, és utána ahogy alakul.
Sziasztok! Itt vagyok Bükfürdőn. Ismerkedésre nyitott párok esetleg?

Masszázs a hétvégén Karcagon mindenkit szeretettel várok
Barátnőmmel négykezes masszázsra keresünk sportos helyes férfit alanynak. Írj, ha szeretnél jönni. Budapest 13. Kerület.

Sziasztok holnap lesz innen valaki a gyulai várfürdőben.?