Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes diszkrét megbízható pasiként ismerkednék párral hölggyel kellemes időtöltéshez szexi játékokhoz. Akár csak masszíroznék finoman érzékien nyalnék vagy kukkolnék extrém helyen. Akár lennék egy pizza futár egy megadott időbe címre érkeznék a kedvenc pizzátokkal fizetés egy kukkolás vagy egy érzéki nyalás lenne.Gondoljátok keressetek írjatok megbeszélünk mindent! Pizzát én fizetem. Zala Vas Somogy megye
Sziasztok! Megy olyan pár Ráckevére vasárnap szaunázni, aki nyitott lenne egy kis kalandozáshoz? Tapasztalattal, helyismerettel rendelkezem
Kedves Párok! 28-án, kedden délelőtt lenne kedvetek meglátogatni egy kis házi welnesre? Szauna, yakuzzi, esetleg masszázs? Privátban keressetek, ha kérhetem.
Hölgy társaságát keresem hétfő délutántól kedd reggelig mátrai wellness hotelbe
Sziasztok!Gyulán esetleg valaki a textil mentesben?
Szentesen fürdőben csinos pár esetleg ismerkedne?
Zalakaros vagy Lenti a hétvégén valaki?
Leányfalura szokott innen járni valaki éjszakai fürdőzésre?
Infókat várok privát üzenetben
Infókat várok privát üzenetben
Hétfőn és kedden a Palatinuson ismerkednék párral, hölgyel , ...
Sziasztok!
Ma este nyolctól éjszakai zenés fürdőzés lesz Bogácson.
Van itt olyan pár akik ott lesznek és nyitottak egy kis flörtre és ismerkedésre?
Szimpátia esetén folytatásban is benne lennénk!
Ma este nyolctól éjszakai zenés fürdőzés lesz Bogácson.
Van itt olyan pár akik ott lesznek és nyitottak egy kis flörtre és ismerkedésre?
Szimpátia esetén folytatásban is benne lennénk!
Sziasztok. Ma Budapesten programot keresek.
Sziasztok, a Jberényi fürdő jó hely!?
Sziasztok. Nem szégyellős, igényes hölgy levelét várom, aki benne lenne közös programban egy wellness keretében. Elsősorban a keleti régióból. Szivesen masszírozok is.
Sziasztok! Ma ill. holnap Bükfürdőn ismerkednék.
Sziasztok! Október 25 szombat Ballószög fürdőben naturista est 20:00 tól .171/70/46 férfi vagyok . Szívesen ismerkedem hölgyel vagy párral . Fejér m. Dújvból megyek .
Sziasztok! Október 28-31. között megyünk Sárvárra wellnessezni, a Melea Hotelbe. Tervezünk menni a sárvári fürdőbe is. Lenne innen valaki, aki szintén a környéken lesz és szívesen ismerkedne velünk? Férfi, hölgy és párok jelentkezését is örömmel vennénk!
Sziasztok! Dunaföldvár környékén keresek masszőrt feleségem részére.
2025.10.25.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata! A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Batyus buli
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Batyus buli
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Ballószögön natusista est lesz holnap 20:00 -tól.
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 10. 24. péntek 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Párok! 28-án, kedden délelőtt lenne kedvetek meglátogatni egy kis házi welnesre? Szauna, yakuzzi, esetleg masszázs? Privátban keressetek, ha kérhetem.

Angelica Sweet