Ma Gyulán párok? Corvinban? Pasink már van!
Sziasztok most szombaton Aquaworld naturista szaunában pár, hölgy aki ismerkedne?
Miskolcon a Selyemréti Strandon a szaunarészlegbe szokott innen járni valaki? A múltkor egy párral kacérkodtunk és a kinti dögönyözős medencében volt egy kís víz alatti simogatás.
Sziasztok!
Valaki
Tapolca január 23-24?
Valaki
Tapolca január 23-24?
Sziasztok, masszőrt keresek Debrecenben aki kényeztetné a páromat a jelenlétemben , mi egy 54-57 éves pár vagyunk.
Sziasztok. Többször jártam már ott, nekem az egyik kedvenc helyem. Nagyon kulturált, a naturista rész a pihenő/medencetérből nyílik egy külön ajtóval. Nem túl nagy van egy finn egy bio és egy infra szauna plusz külön csobbanó. Mindig hétköznap voltam, a hotelvendégek többségében a fürdőruhás medenceteret és szaunákat használják, így a naturista részen nyugi van, lehet saját illóolajakat vinni az eszközök be vannak készítve. Jó szórakozást.
(Ez egy válasz mrxyxy üzenetére (2026. 01. 14. szerda 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 14. szerda 00:26
Keszthelyi Siriusban volt már valaki szaunázni/wellnessezni (állítólag van külön naturista szauna is)? Vélemények? Indulunk, és akár párral is ismerkednénk.
Sziasztok. Szombaton a debreceni aquaticumban leszünk, szívesen ismerkednénk szimpatikus párral.
Magnumba mostanaban aktív?
En 190 magad 100kg 20/6 uni
En 190 magad 100kg 20/6 uni
Sziasztok! Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár vagy hölgy,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
A hirdetés szerint van naturista is külön.
Próbálta valaki? (Ez egy válasz fiatalember1956 üzenetére (2026. 01. 14. szerda 02:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 14. szerda 02:43
Próbálta valaki? (Ez egy válasz fiatalember1956 üzenetére (2026. 01. 14. szerda 02:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ez engem is érdekelne,van e ott külön naturista szauna
Sziasztok!Január 20.-án igényes pár/igényes hölgy a Bük-i szaunavilágban?Szép estét!Üdv
2026.01.17.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Újévi köszöntői hangulatban,akik nem tudtak eljönni szilveszterezni!
Morzsa party(Timike szülinapja)
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Hóangyal értékelés(Díjazása)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-Merülő fűrdő
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Újévi köszöntői hangulatban,akik nem tudtak eljönni szilveszterezni!
Morzsa party(Timike szülinapja)
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Hóangyal értékelés(Díjazása)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-Merülő fűrdő
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
De jó ezeket hallani, nagyon szépen köszönjük az információkat..
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2026. 01. 14. szerda 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 14. szerda 15:56
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2026. 01. 14. szerda 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétköznap nincsenek sokan, teljesen kényelmes a létszám. Fürdőruhások nincsenek. Az összes szauna textilmentes, a fürdőruhás szaunát megszüntették, az is naturista lett. Szóval aki a wellnes részlegbe vesz jegyet, az tuti textilmentes. Mi sokat járunk, szerintünk az egyik legjobb, legnyugisabb, legkorrektebb hely!
Holnap hölgyek párok Kehidán?
Hétköznap nincsenek sokan, teljesen kényelmes a létszám. Fürdőruhások nincsenek. Az összes szauna textilmentes, a fürdőruhás szaunát megszüntették, az is naturista lett. Szóval aki a wellnes részlegbe vesz jegyet, az tuti textilmentes. Mi sokat járunk, szerintünk az egyik legjobb, legnyugisabb, legkorrektebb hely!
(Ez egy válasz Kedvespar7374 üzenetére (2026. 01. 14. szerda 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 14. szerda 00:58
Sziasztok!
Csütörtökön mennénk Esztergomba szaunázni...
Az lenne a kérdésünk ha esetleg volt valaki mostanában mi a tapasztalat? Sokan vannak hétköznap, sok a fürdőruhás?
Köszi előre is ha van infótok és megírjátok
Csütörtökön mennénk Esztergomba szaunázni...
Az lenne a kérdésünk ha esetleg volt valaki mostanában mi a tapasztalat? Sokan vannak hétköznap, sok a fürdőruhás?
Köszi előre is ha van infótok és megírjátok
Jan.16-18 ig Gyulán a Corvin hotelben leszünk! Ismerkedünk pasikkal párokkal !
Szia!
Köszi az infót, már voltunk ott többször is régebben, de valahogy mindig belefutottunk textilesekbe, csak ezért kérdeztük...
(Ez egy válasz RayxX üzenetére (2026. 01. 14. szerda 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 14. szerda 07:42
Köszi az infót, már voltunk ott többször is régebben, de valahogy mindig belefutottunk textilesekbe, csak ezért kérdeztük...
(Ez egy válasz RayxX üzenetére (2026. 01. 14. szerda 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Én legutóbb, pont egy csütörtöki napon voltam még decemberben. Meglepően sokan voltak. Sok-e a fürdőruhás? Most mentek először? A fürdő részen is van szauna, de az teljesen fürdőruhás. A szauna park az pedig teljesen naturista, külön szinten. Aki oda is vált jegyet az ugyanazon a szinten kap öltözőt is. Ezen a szinten biztosan nem találkoztok fürdőruhás emberekkel.
Jó
Jó
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Sziasztok.
Ma este Győr rába quelle szaunázás, stb hoz csatlakozna valaki?
Ma este Győr rába quelle szaunázás, stb hoz csatlakozna valaki?

151280
Anette S