Sziasztok.Holnap napközben valaki megy innen a magnumba? Szívesen csatlakoznék valakihez?!
Okt. 27-31 között Bük wellnesben - szaunában ismerkednénk
Sziasztok! Vasárnap azaz 26. án valaki a komáromi fürdőbe ill. szaunába?
Valaki a Lotus Therme Hotelben van innen?
Sziasztok! Az Árpád fürdőben lesz Naturista Szauna Halloween est. Érdeklődnénk, hogy innen jön-e valaki? Illetve kérdeznénk, hogy az ilyen eseményeken lehet ismerkedni helyes srácokkal pároknak? Kérem, aki ismeri a helyet az privátban írjon nekünk. Itt még ugyanis soha nem jártunk. Köszi
Sziasztok! Az Árpád fürdőben lesz Naturista Szauna Halloween est. Érdeklődnénk, hogy innen jön-e valaki? Illetve kérdeznénk, hogy az ilyen eseményeken lehet ismerkedni helyes srácokkal pároknak? Kérem, aki ismeri a helyet az privátban írjon nekünk. Itt még ugyanis soha nem jártunk. Köszi
Írj a reveszbella@gmail.com címre.
(Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (tegnap 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Aktuális még (Ez egy válasz Bella78 üzenetére (tegnap 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:18
Aktuális még (Ez egy válasz Bella78 üzenetére (tegnap 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresnénk a feleségem részére egy masszőrt, aki házhoz tudna jönni. Részletek privátban.
Sziasztok, tud esetleg valaki Budapesten olyan thai masszázs szalont, ahol van szép ladyboy?
Keresnénk a feleségem részére egy masszőrt, aki házhoz tudna jönni. Részletek privátban.
Sziasztok!
Esztergomi szaunában lesz ma valaki innen?
Esztergomi szaunában lesz ma valaki innen?
Hétfőn vagy kedden párral vagy hölgyel ismerkednék a Palatinuson.
Köszi, így megtaláltam. Jó lenne menni, megbeszélem otthon, aztán lehet megnézzük. Ha meg még ismerkedni is lehet...
(Ez egy válasz Atpár üzenetére (tegnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ellipsumban lesz. Facebook oldalukat nézd.
(Ez egy válasz Nagyfiu101 üzenetére (tegnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:45
Sziasztok!
Hol lesz holnap éjszakai fürdő? Ellipsum vagy barlangfürdő? A neten kerestem, de nem igazán találtam konkrét infót a holnapi napra. Párommal szívesen benéznénk.
Hol lesz holnap éjszakai fürdő? Ellipsum vagy barlangfürdő? A neten kerestem, de nem igazán találtam konkrét infót a holnapi napra. Párommal szívesen benéznénk.
Sziasztok mi egy fiatal pár vagyunk október végén lesz valaki a Corvin hotelbe Gyulán?
Sziasztok ma esetleg Debreceni termálban högy vagy pár akivel lehet ismerkedni.
Nyugat Dunántúlon keresem állando szauna partnerem, Körmend-Zalaegerszeg-Sárvár háromszögből.Tudj időt szakítani egy kis kikapcsolódásra,pihenésre,relaxra. Ha kezdő vagy, szívesen bevezetlek a szaunázás kultúrájába,világába. Lányok,asszonyok esetleg párok!
Csak privát üzenetre válaszolok.
Csak privát üzenetre válaszolok.

eli123
Daniela A