Sziasztok
Lesz ma valaki Magyarhertelenden??
Lesz ma valaki Magyarhertelenden??
Saliris naturista szauna párok lesznek 29.én?
Sziasztok kellemes ünnepeket kívánok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környékén, az ünnepek alatt is!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv ,
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környékén, az ünnepek alatt is!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv ,
Sziasztok!
Szilveszterkor ismerkednénk FIATAL párossal/párosokkal. Nincs semmi kötelezettség,csak egy görbe este, ahol arról esik szó amiről csak szeretnétek, természetesen nem vagyunk semmi jónak elrontói. Amennyiben rendelkezésetekre áll olyan hely ahol még medencézni is lehet (akár meztelenül) azt ne tartsátok magatokban. Az év utolsó napja legyen felejthetetlen. Ha szívesen töltenétek velünk az új évet keressetek bátran.
Párokat keresünk!
Szilveszterkor ismerkednénk FIATAL párossal/párosokkal. Nincs semmi kötelezettség,csak egy görbe este, ahol arról esik szó amiről csak szeretnétek, természetesen nem vagyunk semmi jónak elrontói. Amennyiben rendelkezésetekre áll olyan hely ahol még medencézni is lehet (akár meztelenül) azt ne tartsátok magatokban. Az év utolsó napja legyen felejthetetlen. Ha szívesen töltenétek velünk az új évet keressetek bátran.
Párokat keresünk!
Fogadni tudó masszőrt keresünk?!
Szívesen szilvesztereznénk egy hozzánk hasonló párral fogadni tudunk, programok alakulóban. Azért adatlapot olvassatok .
Sziasztok. Január 5-ig, Dunántúlon pihenő vagy itt lakó párt szívesen meglátogatnék a hölgy örömére, akár a hotel szobájukban is. Adatlapom szerint, ápolt, intelligens, hetero , magyar ffi vagyok. Amennyiben érdekelne a lehetőség, kérlek privátban írjatok!
Boldog ünnepeket mindenkinek!
Boldog ünnepeket mindenkinek!
Sziasztok vasárnapi nap szívesen ismerkednek párral hölggyel kellemes kikapcsolódáshoz akár egy kis karácsonyi autóskalandhoz vagy csak egy kis kellemes játszadozáshoz.Zala Vas Somogy
Halló megy holnap valaki karosra ? Pasik
Sziasztok ma este par aki megy wellnesbe bp környékén .
Szivesen mennénk mi is a párommal
Szivesen mennénk mi is a párommal
Diszkrét pasit keresek a wellness hotelben masszíroz,és megpróbálná nejem elcsábítani,cuckold.Részletek privátban.
Ma és holnap van Kerekdombon naturista rendezvény.
(Ez egy válasz Hamm07 üzenetére (ma 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok .
Ma estére hellyel rendelkező párt keresünk,esetleg masszőr pasit a korosztályúnkból.
Ma estére hellyel rendelkező párt keresünk,esetleg masszőr pasit a korosztályúnkból.
Üdv. Ma Kerdkdomb? 2 pasi nőt vagy párt keres
Én holnap megyek elvileg. Miért kérdezted?
(Ez egy válasz aranykéz üzenetére (tegnap 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali! Volt ma valaki Hertelenden?
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek valós partnert, partnereket, masszázzsal egybekötött erotikus játékokra. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok
Gyula Corvin Hotel, jó spa-részük van...
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (tegnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:27
Sziasztok,
Melyik wellness hotelt ajánlanátok ahol a terhes feleségem is jól tudja magát éreznj mi közben én szaunazok ??
Pl ahol ki tud fekudni olvasni pihenni!!
Melyik wellness hotelt ajánlanátok ahol a terhes feleségem is jól tudja magát éreznj mi közben én szaunazok ??
Pl ahol ki tud fekudni olvasni pihenni!!
Szombat v vasárnap lesz valaki Mórahalmon?(pár/lány)

zsinapina
Zuzana S