Sziasztok január 16-18 Gyulán leszünk a Corvin hotelbe szívesen ismerkedünk párokkal a hotelbe!
Férfi masszort keresek,Esztergom -bp aki pasit masszirozna...mindenhol...
Kellemes karácsonyi masszázst a hölgyeknek
Dec.27-30 között Demjénben, csak pár...! Priviben.
Budapesten napközben, akár a lakásomban hölgyet masszíroznék karacsonyi ajándékként. Sportos, férfias férfi vagyok. Pár hölgyét is szívesen megmaaszírozom
Hármasunkhoz nőt vagy párt keresünk
Jelenlegi felállás 2ferfi 1 nő, ezt szeretnénk bővíteni
Női tagunk 45 éves, jól karbantartott
Mi srácok 31 évesek vagyunk, jofejek sportosan, nagy farokkal
Budapest, Tata, Tatabánya környékén keresünk
Jelenlegi felállás 2ferfi 1 nő, ezt szeretnénk bővíteni
Női tagunk 45 éves, jól karbantartott
Mi srácok 31 évesek vagyunk, jofejek sportosan, nagy farokkal
Budapest, Tata, Tatabánya környékén keresünk
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk, minden valós csoport tagnak!!
Sziasztok! Valaki 27-28-29 Hajdúszoboszló? Pár, hölgy?
Szombaton Eger és vagy környékén NŐ nemű partnert keresek..minden biztosítva…semmi nem kötelező érezzük jól magunkat..komoly szándék esetén előtte nyílván tudod kivel fogsz találkozni
Adatlapunk szerinti pasit keresünk akit lakásunkon fogadnánk ma este ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok!
Aki zalakarosra jönne évvégén azzal szívesen találkoznánk
Aki zalakarosra jönne évvégén azzal szívesen találkoznánk
Sziasztok! Szilveszter valaki Zalakaros Park in?
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (tegnap 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden van textilmentes szauna?
50es hetero hàzaspàr keres gyakorlott fértimasszőrt a feleség részére
Na ide figyelj! Ki kérem magamnak! Rám írtál, hogy leszopnál, én meg elutasítottalak. Azt írtam, hogy "köszi nem!"
Kulturált voltam. Most meg vagy sértődve és próbálsz lejáratni. Nekem itt voltak/vannak normális randijaim, normális emberekkel!
Kulturált voltam. Most meg vagy sértődve és próbálsz lejáratni. Nekem itt voltak/vannak normális randijaim, normális emberekkel!
Sziasztok! Holnap Bük-fürdőre jön pár?
Holnap Celldömölk Vulkán.
Bp-en ma masszőr?
December 24-27-ig az Esztergomo Portobelló hotelben leszek a párommal! Szívesen ismerkednénk párral, közös programok, szuna, stb, céljából!

xman00739
Logan