Adatlapunk szerinti pasit keresünk akit lakásunkon fogadnánk ma este ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok!
Aki zalakarosra jönne évvégén azzal szívesen találkoznánk
Aki zalakarosra jönne évvégén azzal szívesen találkoznánk
Sziasztok! Szilveszter valaki Zalakaros Park in?
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (ma 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden van textilmentes szauna?
50es hetero hàzaspàr keres gyakorlott fértimasszőrt a feleség részére
Na ide figyelj! Ki kérem magamnak! Rám írtál, hogy leszopnál, én meg elutasítottalak. Azt írtam, hogy "köszi nem!"
Kulturált voltam. Most meg vagy sértődve és próbálsz lejáratni. Nekem itt voltak/vannak normális randijaim, normális emberekkel!
Kulturált voltam. Most meg vagy sértődve és próbálsz lejáratni. Nekem itt voltak/vannak normális randijaim, normális emberekkel!
Sziasztok! Holnap Bük-fürdőre jön pár?
Holnap Celldömölk Vulkán.
Bp-en ma masszőr?
December 24-27-ig az Esztergomo Portobelló hotelben leszek a párommal! Szívesen ismerkednénk párral, közös programok, szuna, stb, céljából!
Ezen a héten Egerszalókon leszünk, meztelenkedünk és szaunázunk, lenne kedve párnak csatlakozni?
50 és hetero hàzaspàr keres gyakorlott fértimasszőrt a feleség részére
Sziasztok.
Szilveszter környéke Bábolnai termálban tali? (Szauna stb)
Szilveszter környéke Bábolnai termálban tali? (Szauna stb)
Sziasztok ,masszázskedvelő párral ismerkednék .....adatlapom szerint
Sziasztok.
Lesz valaki Bükfürdőn holnap? Szaunába egy kis titkos kaland?
Lesz valaki Bükfürdőn holnap? Szaunába egy kis titkos kaland?
Sziasztok,27.-től a Balatonfüredi Aura hotelben leszünk, kedves párral ismerkednénk!
2025.12.27.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Karácsonyi uzsi batyus buli!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Karácsonyi uzsi batyus buli!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben.
Hölgyeknek erotikus masszázs, edzés, fuvarok, kert-laptop karbantartás, fotózás, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!

keywest
Gregoriana